IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/cad

Затварям дългата на 0. Ще изчакам и теста на 1.2785 и тогава ако даде господ пак ще удължавам....Сега обаче не ми се рискува... Яд ме е , но какво да се прави...

Коментар

• koment

Нефть поднимается больше, чем на $1,достигает топа в $48 в Нью-Йорке

Ето това ме безпокои,иначе и аз го виждам много препродаден.
      Успех на всички желая

Коментар

• EUR/USD

Kакво мислите за Еur/USD?

Коментар

• cad/chf

sell 0.9847
          Корава жена е,не мой са плаши!
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• koment

Марио аз скочих в канадеца и мен ме гложди нещо но ще видим както и да е виждам в него потенциал
            Успех

Коментар

• koment

Правилно е казала баба ти какво да гледаш.
              USD пак се наема и мен това ме устройва засега +около700п
              знаеш в коя двойка.
              Само ме мъчи едно лошо предчувствие за канадеца
              но дано да не става така както го виждам.
              Успех ти пожелавам

Коментар

• usd/cad

GGG , така е, спор нема....

Коментар

• usd/cad

Chicago, бабата държи ли се още Мойта взе да се озърта

Коментар

• usd/cad

Kolegi, spored men izvurshihme edna masova glupost v usd/cad. Niakoi psiholog moze da pregleda dneska forumai da vidi kak si povliahme edin na drug i verizno vsichki go udulzihme. Niakoi po-rano drugi po-kusno, no mai nikoi ne izchaka do obosnovania vhod na 1.2780 ili pone 1.2820, makar che vsichki znaem, chee tam. Daze povecheto sme se prigotvili da dobavim na tezi niva, ta pone malko da poizchistim glupostta.

Pozelavam uspeh na vsichki.

Коментар

• koment

Не съм казал че не ми харесва Мизухо също мислят така а те винаги печелят - просто мисля че това ще бъде по нататака а сега може да видим отново 1.21 нива и то скоро - баба ми ми каза да гледам USD/JPY на седмичната графика и да си правя изводи за евро долар - аз мислих да купувам но ако слушам баба видях че още ще пада

Коментар

• koment

By Kathy Lien and Adam Rosen, Currency Strategists for Dailyfx

Това са авторите на коментара.
                        Какво не ти хареса КОКО?
                        Само питам,не се заяждам

Коментар

• USD/CAD

Притеснява ме единствено факта, че на 1H и 4h индикаторите още не са съвсем oversold, а някои въобще не са Но затова съм напраскал плитки стопове, пък каквото стане Все пак бабите разбират повече, нали

Коментар

• USD/CAD

Oтказах се да чакам E/$ и аз по съвета на бабата на Чикаго си напазарувах на 1.2830 преди се канех да почна от 2845 но добре че изчаках

Коментар

• koment

Mizuho bank пусна тая муха не знам ксй ти я е изпратил
                              Виж графиките им с които се обосновават на сайта им или по добре иди на http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm за да прочетеш и други анализи

Коментар

• EUR/CAD

Дай боже...

Коментар

X