IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Добро утро на всички и успешен ден.
    Смятам че ще имаме покачване първо до 1.2284-2300 ако пробие може да видим и 1.2348 във всеки случаи аз изчаквам върха и скъсявам с много ниски цели дори под 1.22

Коментар

• EUR/USD

No opredeleno se obejdavam 4e trqbva da prodavam

Коментар

• EUR/USD

bertram -dobre dano da barkam, saglasen sam sas tebe za6toto sam izvan pazara.
        stiskam ti palci az o6te go mislq nakade da go zahapvam.

Коментар

• EUR/USD

alex: dano burkash
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

no dnes smqtam 4e 6te vidime 1.2330-50

Коментар

• EUR/USD

na dnevna RSI ne moja da napravi nov vrah kato na grafikata.za mene tova e divergenciq i 1-vi signal 4e bikovete namalqvat. estestveno samo go konstatiram i spodelqm sas vas ,trqbva da se iz4akat i drugi signali.
              no sam saglasen sas Varna2.

Коментар

• EUR/USD

може сега да е по-нагоре

Коментар

• EUR/USD

Дали има сериозна съпротива на 1.2290.
                  Изглежда лесно ще я преодолеем.

Коментар

• EUR/USD

ha dobro uro i ot mene .

Коментар

• EUR/USD

Ако има някой от Елана който чете този форум нека каже кога ще пуснат новата си плагформа, само ме лъжат от 10 месеца че още малко и ще са готови

Коментар

• EUR/USD

Добро утро!
                        дано да е успешен днеска деня.

Коментар

• EUR/USD

Калине, може би не днес, но еврото определено ще ходи под 1,22. Ходенето до 1,2350 си беше за мен последен напън, за да потвърди че няма да имаме много работа над 1,23. Сега остава отворен пътя надолу. В най-лошия случай бихме могли да видим още един тест на горното ниво. Който иска да не се съгласява смен. То и не трябва.
                          Иначe успех на всички!!!
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Dnes novinite koito trqbva da izlqzat kak biha povliqli na Dvijenieto na dolara?

Коментар

• Dobro utro na vsi4ki

Dobro utro.Kak mislite dali EUR/USD 6te padne po 1.2200 dnes,za6toto imam otvorena kysa poziciq i se 4udq kakvo da pravq?

Коментар

• GBP/JPY

Бахси и нещастието - GBP качи точно до 198.99 и после потегли надолу - познайте къде ми беше лимита, МОЛЯ ВИ!!!
                                ДА,точно така, познахте - 199. Отивам да пия белина.

Коментар

Working...
                                X