IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NZD

gbp/nzd tam e krasota kato se izstrelq s 400-500 pipa za den...samo da ucelish posokata
    pozdravi i uspeh
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• NZD

Днес е New Zealand Q GDP някой ще рискува ли там. Аз мисля да пробвам с един лот

Коментар

• EUR/USD

Теди не вярвам EURO/USD
        Френският Aug final CPI down 0.3 pct from july vs provisional 0.3 pct rise .
        което още повече ще помогне на 1.2344 където народа почва да продава и обръща - но да видим

Коментар

• EUR/USD

Ако е сигурно че няма да отидем до 1.24.А би трябвало да е така ,ако не стане нещо с нефта/засега се е
          успокоил на 47.80/.Обаче ако стане нещо и 1.2350 не издържи ще стане много лошо.

Коментар

• EUR/USD

slagam limit na 1.2328 na otvorena pozicia predi dva dene i otivam na vazduh

Коментар

• EUR/USD

dnes po realen mi se vigda diapazona na citi 1.22-1.2330

Коментар

• eur/jpy

И аз имам два къси лота тук но излизам на 135.50 всъщност следващите 2 дни очаквам лутане между 135.50-136.50
                Успех

Коментар

• EUR/USD

ka4vaneto na eur/usd ne me burka tamun shte skusq oshte vednuz ot 1.23+, no mi razvalq tunkite smetki v USD/CAD. ako povishenieto se ograni4i do 1.2320 posle pri spada shte ima razvitie i pri cnadeca.

pozdravi i uspeh
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/jpy

добавих на 136.30 и сега спокайно ще чакам 135.15 на първо време
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EUR/USD

dobro utro -pokradva se notka i za 1.29 pri mizuho no zasega s mnogo uslovnosti

Коментар

• EUR/USD

Да след като проби няма ккакво да го спре до 1.2348 където ще се спъне тъйкато днешните му силици няма да стигнат. И ще мисля сега какво да правя.

Коментар

• EUR/USD

Коко,не бях видял постинга ти от 11:00 ,иначе нямаше да бързам.Сега мисля че вероятно ще отидем на 1.2330/40.

Коментар

• EUR/USD

Да масовата психоза е много хубаво нещо, показва ни чи сме хора все пак. Както и да е аз за сега си стискам Канадеца от 1.2830 жалко че ми вързва пари и ще трябва да си наруша принципа да не играя с над 20% от акаунта си.
                            Теди не се знае дали бягството от евро долар е лоша идея - ако не видим днес 1.2300 на дали ще има яко падане така че двоиката отново може да се рейнджва.
                            Много потенциал виждам в Кабела ако днес се държи между 1.7900 и 1.8050 ако гледате графиката ще видите много красиви неща - много красив ascending triangle pattern оформящ се на топ 1.8000, и хубав basing pattern отдолу и breakout objective следващ 1.8450/8500. Така че ако се качи още после вземе да пада идеята ще се потвърди и аз ще купя на 1.7910 със стоп 1.7850 като за деня ще гоня 1.8050 където ще добавя.
                            Е това е за сега
                            Успех

Коментар

• EUR/USD

da opredeleno imame parvi4ni signali za nadolo,no 6te iz4akam masata da se ubedi vav tova.pritesnqvat me tiq ot" Mizuho i si e "koito sazdavat masova psihoza u horata sas tiq 1.24...kakto v4era se samopsihiraha nqkoi ot nas pokupki usd/cad.Masata v koqto sam i az e glupava no ne i bezopasna.

Коментар

• EUR/USD

Затворих дългите.Може би избързах.

Коментар

Working...
                                X