IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• koko

Chicago, какво "има" на 2351?

Коментар

• koko

1.2351
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Наблюдаващ

Interesno kakvo moje da go spre do 1.2380 posle e iasno - 1.2250

Коментар

• Чикаго

ОК, пожелавам ти да имаш причини да си на кеф, т. е. да спечелиш (и аз съм в същата посока де :-).
          А дали вместо 1.2855 не е по-реално 1.2860?

Коментар

• Наблюдаващ

Малки обеми,дивергенции,никаква подкрепа в другите двойки срещу долара,прекупеност на евра на 1 и 4ч,аз това наблюдавам.А на 1.2234 ще ти светна,ако съм на кеф,защо точно нам.
            Аз сега си слагам едив лимит за покупка на usd/cad 1.2855 и чЕкам и наблюдавам...

Коментар

• USDCAD

дълга от 1,2876 стоп 1,2825 цел - тест на 1,3050

Коментар

• Наблюдаващ

Благодаря,
                И аз не ги видях
                Успех

Коментар

• EUR/USD

Пореден, приятелю, грешиш, не е 1.2247, а 1.2248 :-))
                  Успех!

Коментар

• EUR/USD

Добавил съм на 1.2339 и мисля да разтоваря това добавяне точно на 1.2247,
                    до където най вероятно ще коригира ако греша в броенето.
                    успех.

Коментар

• Марио

Едва ли ще ти кажа нещо ново, но не е имало такива нива, аз следя двойката.

Коментар

• Проблем

Пореден и аз честно казано не виждам преди неселскостопанската заетост какво ще го засили надолу. този пазар наистина ме удивлява. това покачване нещо не ми стана ясно!?!? вдигнаха лихвата - ОК според очакванията, обаче очаквания за ново покачване също се повишиха!!!! фЕД не каза нищо лошо - обаче - долара пада??? малко ми е странно. въпроса е къде ще спре това покачване на евроро, защото за мен нива под 1,20 ще има - след седмица, 2, 3 или пък тотално греша само времето ще покаже.

Коментар

• Пореден

На 1.2234 можеш малкo да се разтовариш.

Коментар

• eur/usd

dali ste probie1.2342

Коментар

• Проблем

Имах проблем с платформата на STS Метатредера.
                              Първо отказа,след това ми изпълни поръчка sell 197.00 st197.10
                              в двойката gbp/jpy естествено -10п.
                              Никъде не видях тези нива-гледам на делтата и dayli FX.
                              Някой може ли да ми каже,дали е имало такива нива?
                              Благодаря

Коментар

• usa rate

Chicago,без да искам съм те послушал и съм "натоварил каруцата",че чак пука.
                                Мога да издържа обаче не-повече от 150 пипса нагоре още.
                                Играя без стоп сега ,защото ходене над 1.246 е недопустимо за мен.
                                Все пак този изкуствен пазар мисля,че много скоро ще си влезе в руслото
                                и ще тръгне долара нагоре,само дето не виждам кое ще го накара да го направи откъм фундамент.

Коментар

Working...
                                X