IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/JPY

Пепи - печалбицата на "демото" ще я взема на 106++
    Айде сега беж да "плуваш в басейна")
    Или ще "дописваш книжката"???
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• USD/JPY

chicago - а СТОПА къде е ? Или на демо не ти трябва СТОП ?
      Таргет в USD/JPY за мен е 101.50 :-)
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

izvoda mi ot nochta e 1.ne si ostaviai otkriti pozacii ako igraech na dnevna i ne se pred pc-to 2 . ot 4 stopa be zasegnata samo po s/y drugite zasega sa na kosam - tova e stopovete mi sa principno pravilni - zasto niakoi ne se opita da si pravi izvodite na real?

Коментар

• USD/JPY

buy 104.63
          И то здраво...

Коментар

• eur/usd systray

Коев, ами аз обикновено съм скаран с тренда, освен ако не съм го хванал в зародиш
            Сериозно: тренда, за който говориш е на дневна. За да не описвам дълго, ще разкажа само 4h.
            1. Сериозна съпротива 1.30
            2. Горен болинджър
            3. Три последователно понижаващи фрактала
            4. Engulfing при последния.
            5. Спайкове в зоната 1.30

Винаги съгласувам входовете и посоката и с малките графики, но това за сега е достатъчно.

Коментар

• eur/usd systray

Огнян Коев - анализите си правя на база :
              1.Икономически анализ
              2.Политически анализ
              3.Технически анализ
              В настоящият момент основна роля играе ПОЛИТИЧЕСКИЯТ анализ - това са страхове от атентати, скорошните избори в САЩ, смяната на държавниият секретар, опасения от зараждащата се нова криза в Латинска Америка и т.н.т.
              Мисля че този отговор за мом. е достатъчен. Ако някой иска да научи повече, може да изкара един курс.
              Успех на всички Спекуланти.

Чикаго - сори но за момента аз съм печелившата страна за разлика от теб - все пак ти пожелавам успех

Коментар

• eur/usd

Следя форума от 2 1/2 години но рядко поствам, не се чувствам призван да пиша, но искрено съжалявам че във форума не се срещат хора като Куки който някак се отказа от юни месец и много други компетентни хора. Не се дразня от мнението на г-н Караиванов, то все пак е мнение и е ценно без значение дали е прав за момента или не, но всички тук трябва да се стремят да премахнат от форума личните си емоции и да се концентрират върху точните прогнози. На някои може този постинг да се стори глупав но държах да го напиша и да го споделя с всички ВАС.

Коментар

• eur/usd

при положение, че пазара 70-80 % от времето си е в рейндж, защо трендовите методи да са по-добри?

аз ще продам на 1.2981, стоп 1.3006, таргет ще видим докъде.

Късмет на всички!
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd systray

Ами ок
                    Защо играеш срещу тренда ???? Много велик ??? или ......
                    Просто ми е любопитно да разбера мотивите ти за точно такава позиция при изплзване на технически анализ.
                    Ако може да се обосновеш ))
                    До колкото знам основно правило на техническия анализ е тренда е твои приятел (да не сте се скарали с него ) ))
                    It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• eur/usd

Zvyncho 95% falirat zashtoto ili igraiat s plitki stopove ili igraiat bez stopove. Az lichno veche si slojih stopove , koeto znachi che malko me e strah) Ti podkara li AUD/USD , che az vliazoh kys tam , pone da znam kyde shte mi idat parichkite ako mi udari stopa?

Коментар

• Петър Караиванов

Пепи - спомни си колко пъти аз съм бил на правилната позиция,а ти в грешната посока.
                        Благодаря ти за "милите думи",но според мен,след някой и друг ден пак ще се потопиш за незнайно колко време в мъглата,просто защото отново ще сбъркаш...
                        А да не забравяме,че не си и човек на всичкото тогоре,доказвал си го многократно.

Коментар

• eur/usd

Добро утро!
                          Изпълнил ми се е ордера на 1.2995. Средна 1.2978, s/l 1.3015, t/p 1.2780. ползвам техн. анализ. Ако пробие 1.30 и стопа отлети, няма да съжалявам. Мисля, че позицията ми е оправдана.

Коментар

• eur/usd

Niakoi she mi otgovori li na vaprosa?

Коментар

• eur/usd

Petur, i az sum prodolarovo nastroen. Celta na tova posledno pokachvane mi idvashe na 1.3020-30, no dosta puti veche go vrustat. Struva mi se, che sme na vhoda na mnogo goliama korekcia. Toku sto za poreden put go skusih ot tazi zona 1.2995, makai da znam, che balushki izpulnenia ot tozi tip se nakazvat. GL

Коментар

• Varna 2

E dobre de,ti tehni4eski analiz li izpolzwash ????
                                Ako da zashto igraesh sreshtu trenda????
                                Ako ne ,zna4i izpolzwash fundament => si si zael prawilnata poziciq (za sebe si)
                                Blagodarq za otgowora
                                It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

Working...
                                X