IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Караиванов

Караиванов добьр вечер ! Ти сериозно ли говориш за 1.39...??????

Коментар

• к

Ako ne si go zapazil, eto go pak : kp_11@abv.bg . Predvaritelno blagodaria.

Коментар

• корекция

КОКО - напълно съм съгласен с теб-всеки си рискува своите пари и решава сам кога и какво да отиграва. В случая направих само един технически анализ на моментното състояние на пазара.
        Освен това анализът ми е за кратък период - от 15 дни до месец и не взимам под особенно внимание моментни отклонения от 1,5-2 фигури, които са съвсем в реда на нещата.
        До 20 този месец мисля,че тех.анализ ще върши работа.След клетвата на Буш и оповестяване на новият му кабинет или ще отлетим към 1.3930 или ще има малко забавяне и псоле пак ще отлетим към 1.3930 където смятам , че ще бъде точката на обръщане на тренда (някъде към средата на февруари)
        Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Е1

Коко, и аз съм заинтересуван от версия за 4-ката, ако нямаш нищо против sbox@bitex.bg.
          Благодаря предварително и успех!

Коментар

• к

няма още сигнал за дълга, радвам се че си бил доволен може до месец да пусна за 4 ка но в ограничена серия така че дай ми мейла си, вече е готов напълно работещ вариант

Коментар

• КОКО

Sorry но 1.38 няма да видим скоро КОКО-по мое мнение ....Но може и да го чакаш..Просто така мисля а не виждам какво те кара теб да виждаш това 1.38...НЕ КОКО ...

Коментар

• корекция

Коко и аз затворих късото евро и дългия кабел и удължих австралиеца , радвам се че сме в една посока!

Коментар

• корекция

Новичък надявам се и аз съм дълъг в ауд както и в кабела от 1.9070 и загубата ми там е 4 цифрена но затворих само късото евро

Коментар

• варна

Всички чакаме корекция , а това не ми харесва , щом и аз съм срещу долара сигурно ще видим 1.3150 утре сутрин , дано не съм прав.

Коментар

• корекция

Chestita 2005,
                      Na vsichki mnogo zdrave , ostanaloto se kupuva !
                      Koko , bi li kazal kakvo pokazva E1 zashtoto moia veche ne raboti . Mejdu drugoto za vremeto koeto polzvah eksperta sam mnogo dovolen ot signalite koito davashe .

Коментар

• Кики

Благодаря, пожелавам ти успех!

Коментар

• варна

за мен на 30.12. имаме точка нула - по шв /д цел 1.1588

Коментар

• корекция

Нямам никаква информация. КОКО, мисля че е очевидно всичко, което казах. Даже се чудя защо го пиша, пък и да помним предния път когато уж обърна тренда(1,3175 и т.н.) и после айде 1,3650. Няма нищо сигурно, но отиграването на една корекция в момента ми се вижда най-удачният вариант. Жалко само, че през нощта пак ще сънувам графики и ще се будя 5 пъти. Мразя нощни позиции.
                            Работа и заплата?

Коментар

• Наблюдаващ

ДА

Коментар

• корекция

Петър аз прецених че еврото за сега е до тук и за това затворих късата си както и аз още преди празниците говорих за това ниво 1.3250 и си следя стратегията и я следвам неотлъчно.
                                Всеки има право да губи парите си аз не твърдя че правя разумни неща но колкото и да е странно наистина очаквам около 1.34 после 1.31 и после 1.38 това съвсем грубо казано и подлежи на промени

Коментар

Working...
                                X