If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ako ne si go zapazil, eto go pak : kp_11@abv.bg . Predvaritelno blagodaria.
Коментар
корекция
КОКО - напълно съм съгласен с теб-всеки си рискува своите пари и решава сам кога и какво да отиграва. В случая направих само един технически анализ на моментното състояние на пазара.
Освен това анализът ми е за кратък период - от 15 дни до месец и не взимам под особенно внимание моментни отклонения от 1,5-2 фигури, които са съвсем в реда на нещата.
До 20 този месец мисля,че тех.анализ ще върши работа.След клетвата на Буш и оповестяване на новият му кабинет или ще отлетим към 1.3930 или ще има малко забавяне и псоле пак ще отлетим към 1.3930 където смятам , че ще бъде точката на обръщане на тренда (някъде към средата на февруари)
Успех на всички Спекуланти.
няма още сигнал за дълга, радвам се че си бил доволен може до месец да пусна за 4 ка но в ограничена серия така че дай ми мейла си, вече е готов напълно работещ вариант
Sorry но 1.38 няма да видим скоро КОКО-по мое мнение ....Но може и да го чакаш..Просто така мисля а не виждам какво те кара теб да виждаш това 1.38...НЕ КОКО ...
Коментар
novichyk
корекция
Коко и аз затворих късото евро и дългия кабел и удължих австралиеца , радвам се че сме в една посока!
Chestita 2005,
Na vsichki mnogo zdrave , ostanaloto se kupuva !
Koko , bi li kazal kakvo pokazva E1 zashtoto moia veche ne raboti . Mejdu drugoto za vremeto koeto polzvah eksperta sam mnogo dovolen ot signalite koito davashe .
Нямам никаква информация. КОКО, мисля че е очевидно всичко, което казах. Даже се чудя защо го пиша, пък и да помним предния път когато уж обърна тренда(1,3175 и т.н.) и после айде 1,3650. Няма нищо сигурно, но отиграването на една корекция в момента ми се вижда най-удачният вариант. Жалко само, че през нощта пак ще сънувам графики и ще се будя 5 пъти. Мразя нощни позиции.
Петър аз прецених че еврото за сега е до тук и за това затворих късата си както и аз още преди празниците говорих за това ниво 1.3250 и си следя стратегията и я следвам неотлъчно.
Всеки има право да губи парите си аз не твърдя че правя разумни неща но колкото и да е странно наистина очаквам около 1.34 после 1.31 и после 1.38 това съвсем грубо казано и подлежи на промени
Коментар