IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Доне,немаш проблеми...Но до 1.3070 ще го бутнат много скоро.А под 1.3154 - еврото е неспасяемо...
    Гледаш Ichimoku и си свиркаш...
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EUR/USD

Марио, не се коркай. И аз нещо такова направих, но успях да не загубя всичко припечелено.
      Има една приказка, не знам кой го беше казал, но е много точна:

ПАПКАМ КАТ ПЧЕЛИЧКА, АКАМ КАТО СЛОН!

Не е толкова трудно да се печели, трудното е да не изгубиш спечеленото.
      Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Ок Ss,
        Успех на всички
        Оставям системата да си търгува.
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/USD

Цеци, а не е ли по-добре да се хеджираш с покупка на $/суиси и като се спре някъде надолу ( ако отиде де) да тейкнеш профита на суисито и х 2 в EUR/USD. Все пак тренда си е нагоре дет се вика :-)

Коментар

• EUR/USD

Mario, butni go oste 100 130 pips nadolu i ste e tochno. Uspeh! I vzemi si pochini !

Коментар

• EUR/USD

Марио - нямах в предвид да ме слушаш, а да си ревизираш СТОПА-а
              Но ти благодаря за комлимента.Нали знаеш , че всички сме грешни?
              Аз просто споделих своите виждания по въпроса.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Don Pero, struva mi se, che sled vrashtaneto nad 40 za dnes low-to na 80 e dosta prilichen support ...
                ako go probie moje da spre kadeto si iska /a moje i da ne spre skoro/ pazara e tanak i iznerven i mi se struva,
                che na dalbokite stopove ne im e mjastoto dnes. Lichno za men tova oznachava, che ako mi udari stopa na
                22 shte go "debna" pak pod 3210 sas stop na 3180 ....i taka natatuk do 61.8 ...

Коментар

• EUR/USD

слушал Марио

Коментар

• EUR/USD

Петър,
                    Ппромених го на 1.3135-за 1 път се вслушвам в нечий съвет!
                    Мисли му))
                    Поздрави

Коментар

• EUR/USD

слушал Марио

Коментар

• EUR/USD

Марио - на 1.3165 имаме :
                        1. - 23.6% корекция в 4ч. от 1.2760 до 1.3330
                        2. - 38.2% корекция в 1ч. пак от същите нива
                        Ако бъде пробито нивото се спускаме по пързалката надолу до към 1.3050/70 и после 1.2980
                        Стопът според мен е по-добре да го пласираш с 20-30 пипса по-надолу.
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

МАРИО АКО СИ БЕШЕ СЛУШАШ СЕБЕ СИ НЯМАШЕ ДА СГРЕШИШ И АЗ ТОВА СЕ УБЕДИХ НЕ ТЪРГУВАЙ ПО ПРОГНОЗИ СЛУШАЙ САМО СЕБЕ СИ ))

Коментар

• Advanced Get

niakoi ima li ideia kak se polu4avat dvete 4erni linii okolo Oscilatora (5, 35), ako znae neka da mi kaje za6toto iskam da go napravia v MT, Grafikata e ot AdvancedGET 7

Коментар

• EUR/USD

Промених си стопа на 1.3165-много блиько ми се видя
                              Кажете нещо хора,защо мълчите?

Коментар

• ЧИКАГО

Имам една молба към тебе. Не се обаждай, човече! Като зла прокоба си за курса, страшно
                                му влияеш! Не знам омагьосваш ли го, що ли, ама кажеш ли нещо, то винаги става
                                обратното. Ето и преди няколко дни еврото беше поело кротко надолу, докато се появи ти.
                                1.19, та 1.19!!! И виж какво стана - прехвърли 1.33. Днес пак тръгна добре надолу, но щом
                                ти се обади и хвръкна 70-80 пипса. Вече започвам да си мисля, че единствената причина
                                доларът да се обезценява си ти, то други причини не останаха.
                                Още веднаж те моля, мълчи си, бе човек, че съм накупил долари като за една централна банка!
                                Хайде, пък ще те черпя една боза, може и баничка.
                                Благодаря ти предварително!
                                ПП. Добре поне, че пишеш на кирилица, за което също ти благодаря.

Коментар

X