If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Noone fundamental reason will stop this falling market before 1.1000
Коментар
supertraider
usd kade shte spre??
izkajete niakakvo predpolojenie ,spored men na 1.2260 ako probie 1.23 koeto e sigyrno a za ytre smitam che ste se varne t.e.eur-shte poskapne zashtoto ima dobar fyndament za nego ne izcluchvam i 1.2240 za dnes ...
GARANT - имам 2 въпроса:
1. Ти продаде ли канадци?Щтото щеше да продаваш от 1.2950
2. Готов ли си да добавяш на 1.3014 и евентуално на 1.2855 ( 6 месечна линия на подкрепа)?
Не забравяй,че среднодрочният диапазон на тази двойка е 1.2800 - 1.3500
И недей да бъдеш толкова убеден за 1.3480,преди да видиш daily close над 1.3195
Поздрави!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
видях че си писал 3 пъти, 3-те месеца беше примерно
Коментар
neviarvasht
eur/usd
Newmeta i gre6no si me razbral. Ne sam kazal 3 meseca a na 3 pati koeto ozna4ava na tri zaloga v tazi posoka a vremeto kolko 6te e ne me interesuva vse pak po naprede pisah 4e rekorda na eur moje i da si ostane takav i drugata godina taka 4e si pravi smetka kolko vreme o4akvam eventualno uspeh bratlenca
Neviarvacht,razbrah te..Taka chte si ostanem za sega ..Leka vesher i na teb.Do ytre ..))
Коментар
neviarvasht
eur/usd
DR posledno 4e vidiah 4e si pisal dokato i az pi6eh. Na vaprosa koga? mislia 4e ti otgovorih predi tvoeto 1.30. Ne se blaskai niama da go poviarva6 vijdam ima vreme i tova 6te stane. Newmeta 6tom bratlence pravi6 tolkova revizii moje da ozna4ava samo edno ne moje6 da opredeli6 koga e zavar6eno edno dvijenie ne zavisimo na kakva grafika go gleda6 tam obarni vnimanie i uspeha 6te doide reviziite kolkoto sa pove4e do tolkova pove4e gre6ki mogat da te dovedat
Коментар