IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• buy signali,sell signali

Поне се научи да пишеш на румънски бе моето момче- пише се buy,а не bay)
    А аз играя без стопове и сега съм дълъг от 1.19,та затова викам за се върнем поне до там,а?)
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

аз играя на 1 мин и на 5 мин графики...до 30 мин...ако можеш да държиш до над моментния връх /1.334/о.к....но за днес късите май не са добра идея..успех

Коментар

• ИНТЕРВЕНЦИИ

Не че някой ме пита, но ще си кажа мнението. Прочетох днес във форума, че интервенциите
        имали временен ефект. Дори биковете били благодарни, че имали възможност да си купят
        евтини евра и курсът пак се покачвал. Нещо такова беше, цитирам по памет. Доста емоционално!
        Аз съм на друго
        мнение обаче. Интервенциите играят роля на психологическа бариера. Виж, при вербалните
        интервенции търговците се ослушват няколко часа и пак продължават по тренда. При реалните
        обаче е друго. След първата курсът може и да се върне до някъде. Но след втората, третата?
        Като имаш едно на ум, че винаги може да последва интервенция ще купуваш ли упорито?
        Още повече като ти изгърмят няколко стопа? За тези, които играят със стопове, разбира се, а
        те са над 95 %. Тъй че интервенциите играят роля на спирачка на тренда. След което пък
        мечките се окуражават и излизат от бърлогите /теоритически те са толкова колкото и биковете/.
        Ясно е какво следва - дълбока корекция и обръщане на тренда. Накрая тези, които са
        интервенирали си прибират печалбите и пак отначало. Вълни !
        Успех на всички !

Коментар

• eur/usd

Ицо - виж weekly chart и и си сложи линиите на А.Пичфорк с точки на:
          0.8349; 1.1932 и 1.0764
          Виж днес къде се спря...Иначе - благодаря за съвета,но аз над 1.325 изобщо нямам намерение да купувам евра,а само да продавам...

Коментар

• buy signali,sell signali

щом chicago се развилня - bay EURUSD

Коментар

• experta na KOKO

Чикаго.лошо че ти праснаха стопа на 1.3170.Знам,че имаш парички за още 2к,ама и това си е нещо,стискай до 0.75,нали там е викаш таргета ))))))))))

Коментар

• eur/usd

стефане, внимавай с късите евра..от 1.325 нагоре е buy ili aside...

Коментар

• experta na KOKO

dava buy signali za e/$ ot 1.3250 i za kabela ot 1.8930.
                  Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Chicago

Те твойте стопове го докараха до тук, та и ние да продадем. Балгодарим.

Коментар

• eur/usd

sell 1.3258
                      Благодарим за евтините долари!

Коментар

• циганина

Инвестора е прав като твърди,че форума се скапвал.Циганин това се дължи на индивиди като тебе.

Коментар

• До Сиганина

Приемам,че много поствам.
                          Всичко останало-не.
                          Не ставаш за психоаналитик
                          Не се мазня-въпрос на възпитание,за теб е мазнене-за мен учтивост
                          Искам с добрия си тон да въздействам малко на Чикаго,правя го за добро-
                          не си го разбрал(за това не ставаш за психоаналитик).
                          Не познавам rosir,явно ме бъркаш с някого(от тук и в преценката си).
                          Приемам критиката ти,ще стана сериозен и няма да се шегувам с никого
                          Няма да се мазня,ще поствам само символи,какво играя.
                          А какво да правя с човека в мен,да го убия ли?
                          Да го превърна в експерт,машинка?

Не мога да се стърпя:Поздрави и успех ти желая
                          И на теб се подмазах
                          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• До Марио

Поздравявам те за упорството и трудолюбието, което полагаш. Виждам, че ходиш на работа на смени и въпреки това не се щадиш. Но... ако ми позволиш ( а и да не ми позволиш ) - малко позитивна критика.

Mario, почна много да се шегуваш с колегите...
                            Успокой се малко. Не е полезно за здравето на твоите години. Шегичка
                            Как е? Харесва ли ти да се шегуват с теб?

Пишеш много постове, а това определено не ни помага много. Понеже те уважавам и те чета, добре е да пишеш, когато имаш нещо наистина ценно за казване. Иначе става като чат и се губи качество за сметка на количество.

Видя ли днес как те подведоха във форума. И затвори. Дали беше само твое решение, а?

А, и още нещо. Не се подмазвай така на други по-стари колеги. Грозно е и прави лошо впечатление. Пример - Chicago или пък поздравите ти като се появи някоя стара дружка.

С най-добри чувства ти го казвам всичко това, понеже виждам, че искаш да се самоусъвършенстваш.

Прати много поздрави на rosir Ти знаеш какво имам в предвид.

Ще ти пратя сметката си за бъдещите психолого-личностни анализи. Първият е винаги гратис. Но другите...

Коментар

• EUR/USD

Цеци - аз така играя от понеделник - къс дол/суиси и къс EUR/USD и много дълъг в евро/суиси :-)
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

trenda na eur ? razbira se, che e nagore .... btw smjatam,che dollchf short shteshe da e po dobre za men ...
                                eurchf probva trend ... fibo 50 % , ma 55 4h

Коментар

Working...
                                X