IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сиганина

Имаш моите адмирации за дългата реплика.
    Показваш на практика що е корекност, възпитание и добър тон!
    Желая ти много успехи!

Коментар

• sorry

без да искам натиснах 3 пъти

Коментар

• GGG

даи 1 маил бе ман моя е n_12@abv.bg

Коментар

• the trend is your friend

чакане и дисциплина ..съгласи ме, братчет

Коментар

• metastock

programata e Metastock8.0.rar
            drugoito sa niakakvi dopalnenie, moje da gi probva6

Коментар

• ВИНАГИ ПО ТРЕНДА

Има достатъчно валутни двойки, все някъде ще има тренд.
              Ако пък няма или не се чувстваме подготвени, какво ни пречи да изчакаме да се оформи?

Коментар

• metastock

i trite li trqbva da gi instaliram?

Коментар

• metastock

http://free.data.bg/leman/Metastock+/

Коментар

• ВИНАГИ ПО ТРЕНДА или по лари уилямс

циганина не се впрягай ама ако сме в рейдж да не търгуваме ли

Коментар

• Koko

Pisah ti ot maila, registriran v investora.

Коментар

• ВИНАГИ ПО ТРЕНДА

Това, че форума се скапвал са мнения на губещите. Те трябва да започнът да четът повече "книжки" и може би ще погледнат с други очи на живота.
                        Форума си има свои разнородни читатели. Мнозина от тях не вдявът 2 и 2 от Форекс и месеци на ред се опитват да спечелят някой друг лев, като се ослушват в прогнозите на "пророците на деня". Поощрявът ги, защитавът ги, подмазвът им се, а когато той спре да познава заставът от страната на критиците и започвът да се сърдят, порицавът и обиждът довчерашния си "идол".

Тук е мястото да спомена, че Чикаго надали се нуждае от подобен род въздействия като това на Марио - "Искам с добрия си тон да въздействам малко на Чикаго,правя го за добро". За добро ама понятия като добро и лошо са много относителни и абстрактни. Кой е казъл, че Марио е нормативът за тях. Той самият много пъти споменава, че не иска да се влияе от никого. Например: "Много хубаво,но
                        Ако за мен е солено-за теб може да е сладко. Нищо лично Аз също съм новобранец. Сам се обучавам и май не искам някой да ми "проповядва"(втълпява) свои виждания,били и правилни,предпочитам сам да прочета и достигна до изводи и решения.По трудния начин-по дългия път." Това са твои думи от недалечното минало, Марио...

Тонът ти определено не е добър, поне не в моите очи. И аз ти казах "моята" истина директно. Ти като не искаш да погледнеш по далеч от носа си - проблема си е твой. Но не си позволявай да се правиш на съвестта на форума, да критикуваш с "добър тон", когото и когато счетеш за добре, а когато ти самия получиш критика от друг член, във връзка с конкретни ситуации с твое участие, си изпускаш нервите и ставаш груб и язвителен.
                        Последния ти пост е ярък пример за това колко си се вързъл на някъкъв "циганин". Бил доста под твоето интелектуално ниво.
                        Нима? И с писания като тези ли си поддържаш високото ниво?
                        С годините си сам парадираше, че си вече зрял човек. А не като някои инфантили във форума. За какво иначе ще ми ги пишеш.
                        Не си ли даваш сметка, че пишейки толкова често за своята житейска съдба , влияеш отрицателно върху Форекс вълната на форума.
                        Защо си мислиш, че някой го интересува? А дори и да има такива "съчувстващи" колеги, тук ли му е мястото?
                        Повечето колеги тук ги интересува само парата. Това е истината и всички здравомислещи хора биха разбрали това.
                        Целта на форумите обаче е членовете да си помагат един на друг, когато някой се нуждае от помощ (съвет, литература, сайт). Ти обаче последните месеци не направи никакво изключение от духа на форума "ДА НЕ СЕ ПОМАГА НА НОВОБРАНЕЦА". Беше доста стиснат на конкретни молби за помощ, спомням си поне два случая, когато конкретно те помолиха и ти не помогна. Така, че не търси съчувствие, когато ти самият не си го проявил, когато е трябвало.

A, и предПРЕДпоследно. Ти не забеляза ли, че моят ник-нейм е "сиганина"? Или за теб няма голяма разлика между Марио и Варио примерно?

Не ми пожелавай успех, задръж си го за себе си.. Днес те видях окончателно с истинското ти лице. С хора като теб винаги съм бил от другата страна на бариерата.

Да критикуваш и да искаш да променяш, а сам една критика не можа да понесеш!

"Пари се печелят и губят-уважение трудно се създава и лесно се губи". - Това не ти ли се струва познато?

Гордостта, зависта, стиснатостта, желанието за самопоказване, алчността, желанието за по добър и материално осигурен живот, не са чужди никому. Ти също не правиш изключение и не си с НИЩО по-различен от един средностатистически човек.
                        Искренно ти желая здраве и дано се научиш да посрещаш ДУМИТЕ НА ДРУГИЯ С РАЗБИРАНЕ.

И към към супертредер:
                        Аз не само не съм ритал Марио, а му подадох ръка. Той обаче не пожела да я хване. Както казах проблема си е негов. Имам предвид проблема с израстването като личност и покоряването на нови, поредни върхове в живота, както казва "скромно" и в негов стил самия той.

От един месец насам в моменти, когато от моя страна виждам, че някой хора влияят отрицателно на други и ги подвеждат, се опитвам да предупредя да не се нарушава основното правило ДА СЕ СЛЕДВА ТРЕНДА И ДА НЕ СЕ ТЪРСЯТ ВЪРХОВЕ. Правех го в мой стил за да не се натрапвам на никого. Който иска да чуе - все някой де ще прогледа, нали тъй беше или да?
                        Във форума има един много ерудиран форекс играч, когото наистина уважавам, който много често повтаря това правило и точно той не спира да го нарушава. Той обаче има много опит и ще успее все някак да се измъкне от гршките. Е хубаво, ама така ли да постъпват и начинаещите колеги?

Не искам да повлияя на никого отрицателно, понеже играя определено рисково, с големи суми, но...ВИНАГИ ПО ТРЕНДА. Това правило е ЗЛАТНО. В прекия смисъл на думата.

Коментар

• Koko

Pisah ti ot maila, registriran v investora.

Коментар

• eur/usd

ak@netbg.com
                            icq 223429213

Коментар

• eur/usd

Koko, iskam de te popitam nesto. Dai edin mail, da ne zanimavam foruma.

Коментар

• eur/usd

Коко какъв е знака най горе вдясно на графиката когато експерта е включен ?

Коментар

Working...
                                X