IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ММ

id2 правилно,с една добавка-
    може да сеувеличи риска до 15%,
    ако се играе дългосрочно(не за деня)

Коментар

• ММ

"Тук определено не е за вас - не сте дорасли :-("

Ами да, не можем да лъжем като тебе.

Коментар

• ММ

Абе посерко ти кой гониш бе

Ни били дорасли. Ти си на дъното бе пич.

Коментар

• eur/usd

Съгласен съм с Тасуки и Чикаго,
          само че не е ли по подходящо първо да се изчака
          повторен тест на 1.25++ и след това да се скъсява.
          Това е само лично мнение.

Коментар

• ММ

пробвал съм подобна стратегия на демо, но ми се стори прекалено рискова, макар че възвращаемостта беше доста добра. Струва ми се доста субективна, а аз лично винаги тръгвам с презумцията че греша, затова и избягвам да давам прогнози за вход и изход

Коментар

• ММ

Kekf , ivancho ot selo , монтьора и др.
              Защо не си направите една тема където да си плюете наволя ?
              Тук определено не е за вас - не сте дорасли :-(

Коментар

• eur/usd

1.24 e 0.618 ot pokachvaneto 1.1759 do 1.246 i cel na C valna na mesechna grafika sledvasta cel na C e 1.267 = 100% ot A .Smiatam che pri signal na dnevna grafika (v momenta niama takuv) nivata ot 1.24 do 1.267 sa podhodiasti za srednosrochna prodajba na Eur. Uspeh na vsichki.

Коментар

• Пакпадналов

Караиванов,ти откога си смени фамилията?)))

Коментар

• Пакпадналов

къде на кръстовището отвън ли?

Коментар

• Пакпадналов

Kekf - имам Стоп не ме мисли :-)

Коментар

• ММ

оптималният вариант, ако се играе само една валутна двойка по печеливша система е да се влиза с 30% от акаунта, като се рискуват не повече от 10% от размера на акаунта.

Пример:
                        за да играя евро/долар 1 лот=10 000 евро, 100 евро гаранционна сума, ми трябва акаунт=300 евро, при размер на стопа около 23 пипса.

Хубава е, че някой се сети да пише за ММ, изкарването на пари не е само прогнозиране )))
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Пакпадналов

ООООООООООО - Пепи,докараха евтините долари,ще ти запазя едно кило.
                          Купи си пич,защото след малко ще се скриеш поне за една седмица.

Коментар

• eur/usd

Момчета,бягайте от еврата,докато е време,ЩЕ Е ИСТИНСКИ ПОГРОМ!
                            Много скоро...
                            gbp/cad
                            добавих на 1.2665,позицията е малка,стопа ще е тесен(до 1.2615б10),риска не е малък в този крос,но ако съм прав,5-6 фигури до 72 ч ще са факт!
                            eur/gbp
                            0.6934 предполагам,че ще издържи,увереността ми е много голяма.
                            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

имате ли наблюдения, че при игра на маржин повечето хора имат проблем не толкова с познаваемост колкото с правилната преценка на риска, който могат да поемат. Получава се разминаване между желанието за минимум в дадена позиция и същевременно зачителен риск от гледна точка на сметката и същевременно противоречие между краткосрочно поемане на риск и дългосрочни прогнози. Ще се радвам на отговори, тъй като мисля, а и не само аз че, управлението на риска има по-висока тежест от познаването на курса. аз лично играя максимум с 30% от сметката ми и в позиция не повече от 10%, и то при силно неблагоприятно развитие, повечето ми позиции са между 2 и 5 % от сметката като гледам да не са в силно корелирани валути

Коментар

• eur/usd

... със стоп на 1.22 таргет 1.2450

Коментар

Working...
                                X