If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен съм с Тасуки и Чикаго,
само че не е ли по подходящо първо да се изчака
повторен тест на 1.25++ и след това да се скъсява.
Това е само лично мнение.
Коментар
.................
ММ
пробвал съм подобна стратегия на демо, но ми се стори прекалено рискова, макар че възвращаемостта беше доста добра. Струва ми се доста субективна, а аз лично винаги тръгвам с презумцията че греша, затова и избягвам да давам прогнози за вход и изход
Коментар
ММ
Kekf , ivancho ot selo , монтьора и др.
Защо не си направите една тема където да си плюете наволя ?
Тук определено не е за вас - не сте дорасли :-(
1.24 e 0.618 ot pokachvaneto 1.1759 do 1.246 i cel na C valna na mesechna grafika sledvasta cel na C e 1.267 = 100% ot A .Smiatam che pri signal na dnevna grafika (v momenta niama takuv) nivata ot 1.24 do 1.267 sa podhodiasti za srednosrochna prodajba na Eur. Uspeh na vsichki.
оптималният вариант, ако се играе само една валутна двойка по печеливша система е да се влиза с 30% от акаунта, като се рискуват не повече от 10% от размера на акаунта.
Пример:
за да играя евро/долар 1 лот=10 000 евро, 100 евро гаранционна сума, ми трябва акаунт=300 евро, при размер на стопа около 23 пипса.
Хубава е, че някой се сети да пише за ММ, изкарването на пари не е само прогнозиране )))
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Момчета,бягайте от еврата,докато е време,ЩЕ Е ИСТИНСКИ ПОГРОМ!
Много скоро...
gbp/cad
добавих на 1.2665,позицията е малка,стопа ще е тесен(до 1.2615б10),риска не е малък в този крос,но ако съм прав,5-6 фигури до 72 ч ще са факт!
eur/gbp
0.6934 предполагам,че ще издържи,увереността ми е много голяма.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
.................
eur/usd
имате ли наблюдения, че при игра на маржин повечето хора имат проблем не толкова с познаваемост колкото с правилната преценка на риска, който могат да поемат. Получава се разминаване между желанието за минимум в дадена позиция и същевременно зачителен риск от гледна точка на сметката и същевременно противоречие между краткосрочно поемане на риск и дългосрочни прогнози. Ще се радвам на отговори, тъй като мисля, а и не само аз че, управлението на риска има по-висока тежест от познаването на курса. аз лично играя максимум с 30% от сметката ми и в позиция не повече от 10%, и то при силно неблагоприятно развитие, повечето ми позиции са между 2 и 5 % от сметката като гледам да не са в силно корелирани валути
Коментар