If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме разбрахте правилно - имах предвид да се разберем кои са участниците във форума от Пловдив. Преди време Васо имаше идея за среща. А кой е привърженик на такива идеи и има желание и възможност да участва и дали това е среща за по бира или за друго нещо - това е съвсем отделен въпрос.
Наблюдаващ
Честно казано не бих се нагърбил с тази трудна задача.
Именно заради това направих този саит в които всеки сам да си намери мястото на него .В саита има достатъчно полезна информация с която може всеки един с много труд,четене осмисляне и лишения (или поне при мен бе така )
Да намери това което търси и да постигне това за което е дошъл на този пазар.
Успех колега
момента за продажба е на демото съм алл къс - чакам да ми отвори реала син лъжлив бар на мфи
Коментар
�
vaso
Bill Williams
Barakov - 6te e udobno li da prati6 na b_vasil81@yahoo.com - ako ne si mnogo zaet.
A btw - d arazbiram li 4e si ot pld??? - ako e taka - bqx prikazval i s Iwo d asi napraim 1 sbirka nekoi den ?
Абсолютно съм съгласен с казаното .
Благодаря ти Билл ?)
От изказването разбирам ,че има какво да си кажем.
Дай ми някакви твои координати и ще се разберем къде ще пием по бира.
Investor's Dreem e demo версия при това Offline-това е причината.
Системата с която работя е Investor's Dreem нищо ново под слънцето.
По скоро важно е твоето виждане за пазара и едва тогава идва наред системата с която работиш и начина по които я употребяваш.Това е
успех
Коментар
�
Бил Уилямс
Bill Williams
Нека отговоря от името на г-н Бараков-защото не си го кракнал.Като го кракнеш ще имаш лиценз за работа до 3000Іта година,но това няма да ти помогне особено,просто програмата няма да ти даде нищо повече от това да прочетеш двете книги на Бил Уилямс и сам да решиш как да действаш.
ЛЕСНО НЯМА.
Госп. Бараков, с благодарности за сайта, който позволява на много ентусиасти да намерят отправна точка в морето на форекса и с молба, ако не ви затруднява, да изпратите мейл и на sbox@bitex.bg. Аз в момента съм в период на осмисляне на Trading Chaos, така че ще ми е полезно да видя и вашата гледна точка.
Поздрави на всички колеги и профитна седмица : )
виждам че и вие нямате търпение да видите отварянето на пазара. Нека видим дали няма да стане сценарият от миналата седмица с ГЕП-а : ) Аз също разгледах вълновите вариянти за зиг-заг и тръигълник - и двата изглеждат доста вероятни!
Barakov, знам че може да е досадно, но ако не е проблем би ли я пуснал и на този e-mail zhiv@abv.bg. Всичко, което знам за BW е от твоята директория на free-то. Така че с удоволствие бих разгледал система разработена на база BW. Благодаря, предварително! Впрочем защо не ми тръгва Investor's Dreem, която изтеглих от free-то?
Коментар