IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо се заяждате?????

Карлос, не се хващай на елементарни капанчета, просто не отговаряй на заяждания и ще престанат. То верно, че е скучно на пазара, ама това не е причина да си търсите подобни забавления, момчета :-)

Коментар

• Защо се заяждате?????

Нямате ли какво да правите бе хора?
      Аз чакам да започне азиатската сесия и си анализирам графиките.
      Поглеждам тук за нещо интересно,да обсъдим с някой нещо,
      да обменим мнения и какво-кой е по-по най.
      Детска му работа.
      Поздрави и успехи
      Нищо лично към никой
      Дано не съм обидил някой

Коментар

• Любопитство

Дон Карлос , не обръщай внимание на хора които се заяждат. Не мисля, че някой трябва да се заяжда с дон Карлос . Така ги разбира човека нещата и така играе . Забелязал съм , че на пазара колкото по проста ти е системата толкова шансовете ти за печалба са по големи.
        Успех и лека нощ.

Коментар

• Любопитство

Izvinqwaj done, ne sa 15, 13 figuri sa. De da znam, 4e za 2 figuri 6te napravi6 problem?
          Dali znae6 koi sym - ami ili neznae6 ili si Big Brother

Коментар

• Любопитство

Какви 15 фигури бълнуваш??!! Отворих дългата на 2.8258. Освен това никога не съм твърдял,
            че съм велик трейдър. Напротив, винаги съм казвал, че разни вълни, Фибоначи, Ичимочю,
            свещи и кандила са ми абсолютно непонятни. Но зная, че при GBP/NZD плюсът или минусът
            се изчисляват в NZD. Ако беше GBP/USD, тогава щеше да е $.
            Мене ме удивлява друго - безумната ти смелост да се закачаш с мене. Може би наистина
            не се досещаш, че ЗНАЯ КОЙ СИ.

Коментар

• Любопитство

сус ,ne iskam da znam koi e,no ako se vodim po akula mu 6te falirame za edin den.i az moga da si otvorq smetka na demoto s nqkolko hilqdi dolara,ha-ha gre6ka NZD pri Don4eto i da 4akam s meseci poziciqta da izlece.Da ama na real ne stava taka.

Karlos ne iskam da mi pokazva6 samo na men smetkite si,a na vsi4ki.

Коментар

• Любопитство

ha-ha, prosti na Karlos. Predi wreme toi otkroveno si priznawa6e, 4e nqma ideq kakwo e trend, range i t.n., sega pou4awa drugite. Ako neznae6, toj e naj-golemiq biznesmen w BG i foreksa mu e samo hobi. Neimoweren sme6nik.

Коментар

• Любопитство

karlos,napisal si < 10000 минус > ,moqta smetka se vodi v $-ri,interesno tvoqta v NZD li e ?sigurno si kam nqkoi Novozalandski broker.Te vse o6te s kle4ki li smqtat?

Коментар

• Любопитство

NZD не се пише $. Очевидно валутите са ти доста непознати. Извадки имам,
                    разбира се. Само не виждам защо трябва да ти ги показвам точно на тебе.

Коментар

• liubopitstvo

moqta smetka nqma nujda da q postvam,tvarde malka e v sravnenie s na Don4eto,no ne az se izhvurlqm 9-te meseca bez zaguba ili blizo 300 sdelki.ne se zaqjdam,no mi stana dosta liubopitno.

Коментар

• Любопитство

mario, mario, mario ... Vijdal li si drug 4owek, kojto da sgre6i posokata s 15 figuri i da ne prestawa da twurdi, 4e e naj-velikia trader??? Zabawlqwam se s nego, nego, tyi kato mi e qsno, 4e e na demoto

Коментар

• Любопитство

Не го защитавам,
                          Който и да си ти,заяждането ти няма граници!!!
                          Пусни ти твоя сметка да и се порадваме.
                          Спрете вече да го дразните!
                          Дали на демо или на реал-на вас какво ви пука?
                          Не става въпрос за вашите пари,нали!
                          ПРЕСТАНЕТЕ

Коментар

• Karlos

hei Karlos (-10000$) sa dosta pari,i baq nervi se iziskva da izdarji6,vsi4ko tova na real mi se struva sumnitelno.6to ne pusne6 edna izvadka na smetkata ta da se ubedim vsi4ki,

Коментар

• pitane

http://free.data.bg/barakov/
                              Пробвай тук.
                              http://forex.start.bg/
                              Тука също има интересни неща.
                              Успех

Коментар

• Karlos

Spoko be, 4owek, stom wsi4ko e ok, zasto se nerwi6? Kakyv sym az i predstawa si nqma6, nqma i za6to da goworim za towa. A 4e treida e neuda4en, nadali nqkoi se symnqwa. Ta za kakwo si goworim???

Коментар

Working...
                                X