If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иво, супата не трябваше ли да се готви от стара четиридневна костенурка? Успех!
The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат
Коментар
EMOS
Встрани от темата
до ррр
Аз съм съвсем нов във форекса и за сега само гледам и се уча,но относно имотите около
София мога да ти гарантирам,че около15% цените,се надуват от брокерските къщи.
Донякъде заради директна печалба,донякъде заради комисионните,които са по голями
в/у по голяма сума.
Мненито ми се базира от личен опит при покупки през 2002,2003и2004г.
И кой го е еня бе доне???
Нали ти казаха - 99,99% от хората тук нямат твоите фантастични сметки. И не могат да се възползват от блестящият ти талант, анализи и стратегия.
- Ти с толкова пари, за какво пишеш тук?
- Защо никога не казваш къде добавяш и на какви съждения?
- Цитирай ми един твой пост където си казал, че си добавял към сметката си gbp/nzd преди да стане спора онази вечер.
Ако ми дадеш един смислен отговор на тези въпроси, ще си помисля основно върху мнението си за теб.
И помисли реално, от наша страна, каква ни е ползата от това, което пишеш като ПРОСТО НЯМАМЕ ТОЛКОВА ПАРИ. Това е.
Има чужденци, които плащат по 1200-1400 eur/m2 и после всяка година плащат по 1000 евро за да им се менажира апартаментчето т.е. фирмата строител поема разходи по годишната охрана, место за паркиране, место до басейна, ток вода и пр.
Ако някой иска да купува парцел в слънчев бряг /не апартамент/, Аз продавам 3089 кв.м. урегулиран имот на много добро място. 350-400 м от морето. Около него всичко е застроено от модерните апартаментчета за които писах преди малко danailov@abv.bg
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
novichyk
GBP/USD
Dnes mai vsichki sme dovolni. Az ot cabela za 2 dni izkarah edna chudesna nadnica, chudia se dali da ne go udylja malko ot tekushti niva . Koko kakvo mislish?
Те добре се продават, ама няма кой да ги купи.
Най-вероятно мутрите си ги продават един на друг.
Въобще думата 'пазар' е прекалено голям комплимент за ситуацията в БГ.
Коментар