IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• въпрос

Иво важното ниво е 1.3444 или до колко то ще издържи - ако има пробив на 1.3470 това ще рече че корекцията е напълно завършила вече на 1.3136. Дай ми майл да ти пусна възможните варианти.
    Успехи

Коментар

• въпрос

сорри 3.12 краи на 3 15.12 краи ная 5 -спирам

Коментар

• въпрос

масд 5/34/5 ме кара да вярвам че тренда нагоре свърши на 07.12 - БВ-ако знаеше в каква каша ме забърка нямаше да пишеш книги

Коментар

• въпрос

теорията казва че ако диапазона на( розовия )четвъртък се присече -то промяна на тренда няма ( в случаи отгоре) ако се присече отдоло има -при всички положенич пазара според мен е настръхнал и един пробив на 1.3202 ще слоги краи на 3 масеца тренд - решението ми е описано по доло-откривам къса със стоп на 62% от първа вълна - (сити иска 1.38 - социате женерал и тя не е много за долара , но инфлационния индекс в анерика и нефта , които не е на нивата на които бе за мен са добър фундамент - не отчетен от пазара подобаващо - а това ме кара да мисля че ако съм прав ще си заслужа добрата печалба , ако ли пък не ще си платя 30 пипса за заблудата

Коментар

• Евро/Долар

Пожелавам на всички успешна и ползотворна седмица.
            Само една идея - 1.3444/70-1.3136

Коментар

• въпрос

mfi - четвъртък розов(смяна на тренда) - петък кафяв (обикновенно краи на 1 -ва вълна-притеснява ме че съвпада с 2-ра - за пръв път се опитвам да се ръководя от метода) - молбата ми е , ако някои е по навътре да ми поправи брътвежите

Коментар

• въпрос

предположенията ми за джакпот се дължат на: вълна 2 се образува от отваряне на позиции на тези които не виждат пазара по този начин (например го виждат по моя вариант 2)

Коментар

• въпрос

Sled 1.34 e zanagore , ako probie i izobshto tragne za tam..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• въпрос

62% пт 240 = 149 пипса 1.3202+0.149=1.3351 една къса от 1.3317 или по горе със стоп на 1.3351 ще ми докара 34 пипса загуба или бик за опашката

Коментар

• въпрос

Вземете,попрочетете малко за мен.
                      Хайде със здраве и умната.

Коментар

• въпрос

Успешна седмица на всички.

Коментар

• въпрос

от кашата която ми е в главата имам 2 предположения - 1 то го изложих - 2то е в момента сме в вълна 4 и затова е каша -не мога да се оправя и с времевите структури

Коментар

• въпрос

Иво,може да стане и както ти казваш,но по тона ти си мисля,че говориш за започващ тренд надолу,което обаче не може да стане на този етап.
                            След тази корекция има задължителнен тест на върха,който може и да е неуспешен но аз не вярвам в това.

Коментар

• въпрос

БВ - глава 8 - елиот. масд -глава 7 мфи - предположение на за пръв път сблъскващ се с елиот профан- по е/д -краи на вълна 1 на 1.3202 - краи на вълна 2 сега 1.3318 или макс на 1.3330 - следва вълна 3 с цели между 1.3080 и 1.2930 - харакреристики на предстояща вълна 3 - доста бърза и доста мощна - на прав път ли съм???

Коментар

• E/$

$ отвори 35 пипса нагоре.
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X