IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd-Barakov

Здравей Бараков !!Комр.специалист оправи вчерашния ми проблем -отворих пощата която си ми изпратил...Сериозни диаграми ..впечатлен сьм !!!
    Мерси и успех !!

Коментар

• прогнозки

today's picture :

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• FostarFX

здр. имаш поща с прогнозите ми.

Коментар

• eur/usd

А може и да не съм прав, а пазара просто да се движи в по-тесен рейндж заради празниците...

Коментар

• eur/usd

Според мен, ако сме в триъгълна корекция, движението надолу ще спре около 1.3240/50, а ако пробие линията на триъгълника на 4-часовата графика, ще тества дъното от 1.3204. За там съм сигурен, че ако стигне ще го пробие. Не мога обаче да определя до къде ще пада. Някой с идея?

Коментар

• eur/usd

deltacite ve4e sa zad granica,vseki klient da se naso4i kym krana sys studena voda

Коментар

• eur/usd

Уважаеми клиенти,

Временно е спряно ел. захранването на брокера Делтасток АД, поради неплатена консумирана ел. енергия за месец октомври. Моля да ни извините за причиненото неудобство. Желаем ви успешна търговия и искрено се надяваме Делтасток да са си платили поне телефоните, за да имате алтернатива за подаване на поръчките си.

Коментар

• eur/usd

forexboy, she im zvynim li da gi ovikame 4e vzeha da se olivat

Коментар

• eur/usd

Daywalker, май започмат да запразняват хората. И при мен ги няма

Коментар

• eur/usd

nqkoi s problemi s vryzkata s Deltata?
                      ot 5-10 min ni platforma ni site se zarejda pri men , a net ima....

Коментар

• eur/usd

mnogo qsna i iz4istena stana kartinkata mnogo hora se ka4ihme na vlaka a pari ne se razdavat toku taka.....
                        dano ne ni iznenadat nepriqtno...

Коментар

• eur/usd

ВАРНА 2 100 ХИЛ ЧАСА Е МНОГО АМА ПОСОКАТА И СПОРЕД МЕН Е НА ЮГ

Коментар

• eur/usd

Алелуя, от 100 000 часа рейндж ми се газира корема, нагоре, надолу. Мисля, че на всички им стана ясно накъде сме: от вчера къс 1,3384, без стоп, цел 1,3250.
                            Работа и заплата?

Коментар

• reversals!

moje da vi e interesno!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Zdraveite kolegi, az dnes mislq da skysqvam na 1,3420 s hedge na 1,3475 ili pri probiv na 1,3375 - koeto e i predpo4itaniq variant ot men
                                Uspehi na vsi4ki

Коментар

Working...
                                X