If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
коко д/кад и е/иена ми станаха любими от една седмица - таината е че отварям на реал и демо - затварям на реал а на демо стои и като ми се натрупа стабилен минус на демо се замислям за обратна на реал освен опитите ми за някаква методология
запецнах на 1 ва глава ще се върна по късно към него - къде точно забоксувах - на понятията мъртви гуро (ган . елиот) сафин го прехвърлих - идеята на книгата е как да си създадем търг система за дневна търговия като даваме оценка на всеки фактор и търсим общ бал - не е лошо като постановка - типично руска методика
изкопирах си лари вилямс - дългосрочни секрети на краткосрочната търговия и сафин(ню) вътредневна търговска система -започнах втората началото не е лошо
Сигурно си губещ някъде и се опитваш да си го изкараш на мен?
Давай.Нямаш проблем.После обаче се върни назад и виж за какво иде реч.
За мен генерално сме нагоре за нови върхове в евро и паунд срещу долар,и това съм го споделял в последно време нееднократно,но пак го казвам,без потвърждение тези мои очаквания са нищо.
Това ,че последната седмица се опитвам да хвана почти всички движения е просто от прекалено много свободно време.Какво да направя,че очакванията ми за къс кабел се реализираха чак днес,когато нямах свободно време за форекс.Това е живота. ))
А на форекса е много сложно,да знаеш.
Коментар
�
Don Corleone
СИСТЕМИ
jeyjey много точен цитат!!! Поздрави и на теб!
Коментар
�
Don Corleone
Don Karlos
Доне, а защо толкова богат човек като теб преди година участваше по игрите на БГ брокерите?
Аз използвам ММ и съм си изградил правила при добавянето, т.е. - одобрявам го при хора с опит. Единствено размерът на сумите, които обявяваш и факта, че не каза нито веднъж, че си довнасял при онази прословута двойка ме карат да съм много предпазлив към твойте думи. Благодаря ти ако отговориш на първият ми въпрос. Поздрави!
Коментар
�
novichyk
пореден
Не ме ли предупреди преди няма и 48 търговски часа (1.88 П/Д) да внимавам с късите че бил много силен бичия тренд??? Сега след 150 пипса ( нещо нормално при тази висока волантилност) ти си смени мнението на 180 градуса . Утре или в петък като сме отново над 1.88 каква ще ти е прогнозата?
Одним из истинно великих трейдеров периода с 1960 по 1983 гг.
был бывший профессиональный игрок в бейсбол Фрэнки Джо (Frankie
Joe). Фрэнки обладал большим умом и смог выработать свой
собственный подход к торговле. Он был отличным парнем,
остроумным, как гвоздь, и прекрасным собеседником. После трех лет
дружбы он показал мне свою технику, состоявшую в том, что на
фондовом рынке нужно было продавать на подъемах и покупать на
падениях. Вот и все, что в ней было — ни больше, ни меньше. Это была
великолепная техника в тот период, и она принесла Фрэнки состояние.
Затем появился в высшей степени предсказуемый и все же
непредсказуемый самый бычий рынок всех времен, порожденный
налоговыми и бюджетными сокращениями Рональда Рейгана.
Возникновение этого бычьего рынка было весьма предсказуемо. Но
никто не предвидел, что в течение всего этого времени не будет
никаких откатов, как мы это наблюдали в предыдущие 18 лет. Этого не
предвидел даже один из самых великих трейдеров всех времен Фрэнки
Джо. Он продолжал продавать на подъемах и никогда не закрывался на
падениях; их попросту не было. В конечном итоге он так расстроился
из-за потерь и отсутствия успеха (как все великие трейдеры, он очень
ревниво относился к своим победам), что покончил жизнь
самоубийством.
То, что работает, работает и в этом бизнесе, но зачастую очень
недолго, вот почему я так восхищаюсь балеринами — они всегда стоят
на цыпочках.
Днес се е заформила добра дискусия.Супер.
Искам да си кажа и аз мнението за движенията,въпреки,че от почти 2 седмици ги тръбя.
Тази седмица ако кабела затвори на тези нива става просто страшно.Движението надолу ще е от поне 4 фигури и къде ще спре е божа работа.Така че обирите до четвъртък ще са съсреодоточени към отказване на всички от дългите както в кабела,така и при еврото и когато вече всички скъсят,започваме финалното покачване към 1.37-1.43.Може и да сме го започнали,може и да не сме-доста е сложна ситуацията,затова аз чакам поне и утре.Но тези нива на кабела за мен си крещят за удължаване и днешния ход надолу е просто прах в очите на дребните спекуланти.
Пак казвам,в петък ако затворим на тези нива,ще има сигнал за ход надолу поне за 4 фигури,а кой ти прави в днешно време такива подсказки???
Не е невъзможно пробие ли 1.2945 отиваме на 1.2921 а прлобие ли 1.29 на1.2870. А иначе австралииците не работят днес и надали ще има сериозни движения там днес
Коментар