If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kamen-
каде са ти стоповете на дългите евра??
аз преди малко затворих къси eur/usd, ама този h&s на дневна ме плаши да удължавам еврото.
Коментар
novichyk
е/$
Skysiavam kabela za byrzi 50 pipsa ot 1.8712 , stop na polovinata na 1.8760
Коментар
SwinG
е/$
КОКО мисля, че си байнал много добре на 1,2930. Понеже си мисля, че еврото има ход нагоре си изчистих ривърснатите от вчера къси евра от 1,2985. Така вече имаш една мечка по-малко да бориш)
P.S. Между другото технически погледнато е възможно от тук еврото да има ход нагоре максимално до малко над 1,32 - по мои изчисления до 1,3215 макар че на пръв поглед изглежда невъзможно за повечето от форума))
Успех!
Здравейте. Видях, че са ми изпълнени лимитите покупка на 10к от 1,2960 , продажба на 10к от 103,00.
При еврото ми е добавка - обща позиция 20к ср. цена 1,3040.
Желая лек и профитен ден на всички !!!
Коментар
Pragmatik
eur/usd
Tazi mwka na 1.2960 hich ne e dobra...
Коментар
novichyk
eur/usd
kiki , ne iskam da si spodeliash poziciite , no mi prilichash na niakoi deto ni chestitiaha probiva na 1.3660 ( niama i mesec ottogava , a vij sega kyde sme) , a sega izvednyj se skriha v mishi dupki . taka che po krotko s otricatelnite emocii
Hirurg -разбирам те ..!! Не разбирам защо смяташ за хората които пишат тук че са нереализирани в своята област -аз сьм на друго мнение/ с малки изключения / Това че си ми отговарял 10 пьти научавам сега..Мисля че не сьм ти сьздал дискомфорт../не е вьпрос а предположение /.
Относно моята неразговорливост за собственните ми пари - мисля че моите приоритети не касаят никого това са лични неща ..Но винаги сьм споделял мнение сьобразно темата на форума ..
Но все пак с твоя помощ си направих извода да не питам дори и от любезност...
Приятен ден !!
Коментар
novichyk
eur/usd
Kiki ti imash li otvoreni pozicii v momenta ili prosto se kefish che kysite Evra sa na zaguba?
Докторе, аз също ти желая успех!
Виждам, че не искаш да ме разбереш, а предпочиташ да продължаваш да ме питаш. Лично на теб съм ти отговарял поне 10 пъти, няма значение с кои никове. Форума го позволява и аз се възползвам от тази възможност. Голямо удобство е, когато имаш насреща си десетки мъже на средна възраст, които нереализирали се в други области на живота са се събрали тук под един покрив в опит да излъжат дявола. И при това са мноооооогоооооо злопаметни и не искат да проумеят, че хората сме различни и не може винаги да действаш в рамки. Особенно в НАЙ-СВОБОДНИЯТ BG форум
Последен опит да разясня позицията си (в знак на уважение към професията ти).
Мисля, че ако питаш някого какво е направил с неговите пари, първо трябва да си малко по-разговорлив какво си направил с твоите лични. Все пак играем на реал, нали така?
Hirurg в поста ти има негативизьм...И защо ..??Просто от вчера зная че на Коко му остата 1/3 и попитах от чиста любезност..И още нещо ..не сьм се заяждал с никого който ми се" набие на очи " вьв форума !!
Ведньж направих забележка /с добро намерение /че на обяд не е хубаво да се пият концентрати ...и това ако е заяждане ..друго не си спомням а ако е било вьзприето така sorry.??По принцип споделям мнение и изслушвам мнението на другите - най-малко мен може да обвиняваш в нетолерантност..И още нещо - винаги пиша от свое име и сьс своя ник..Вьпрос на принцип..
Ще ти отговоря и на другият вьпрос - и друг пьт са ме питали ..ДА НА РЕАЛ СЬМ !!!
Моите действия и моите пари са мой и само мой приоритет ..не преча на никого ..Защо са тези нападки от теб ..не разбирам..
Успех ти желая !
Коментар