IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това ми се струва важно-особено за Китай и Япония!

GGG ne sym makroinomist i niama da sporia , ako USD trygne nagore oshte po dobre , az samo kazvam che ako nabliji 102 shte napylnia koshnicata!

Коментар

• cabel

mersi

Коментар

• cabel

GDP - 0.7%
        Votes 9-0

Коментар

Novichuk, в голяма грашка си. Ако освободят юана, долара ще започне плавно поскъпване и ще обърне тренда срещу всички. Това колкото и да е странно ще се отрази и негативно на Япония, макар и на по-късен етап. Плаващия курс на юана ще охлади разтежа на китайската икономика, което ще рефлектира върху японския бизнес.

Но ние няма какво да се притесняваме, първо ще вземат принципно решение, после ще го пуснат в канал и накрая ще го отвържат. Цялостното отвъзване очаквам да бъде 2008-10.

Това е само моя теория. На всички е ясно, че САЩ ще започнат много бавно да си оправят турговския дефицит, ако юана се отвурже, но тогава ще има друг проглем. Китай в момвнта държат огромни резерви от долари, те в известна степен са им нужни да поддържат фиксирания курс. Тръгнат ли на плаващ курс, тези долари ще са им излишни и не ми се мисли, каква криза ще предизвика тяхното изливане на пазара. Буквално очаквам американските индекси да скочат двойно и тройно за период от 5 години.

Коментар

• cabel

kakvi cifri izkaraha britancite?

Коментар

• cabel

i sega 4akame li BVP na Velikobritania

Коментар

Aide sefteto za dnes sell NZD/USD 0.7134 , cell pod 0.71

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 26-jan-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

Tova nikoi ne znae , az lichno mislia che USD/JPY niama da premine 102 i ako dobliji tova nivo shte ponapylnia koshnicata. Tova ne e syvet za tyrgovia obache)

Коментар

10x нов. а кога ще приключат разговорите? т.е. кога ще спрат спекулативните слухове...

Коментар

Ako osvobodiat uana , dolara shte padne , a aziatskite valuti vkluchitelno JPY shte poskypnat . Vcherashnite komentari po tazi tema sa prichina za poskypvaneto na JPY pochti s 100 pipsa . Uspeh

Коментар

• Нов трейдър: Мошенници

ами да, така си е
                          това допълнение е доста интересно и поставя на дневен ред доста въпроси за неговата система и сделките на печалба!

Коментар

• Investment bonds

http://investor.bg/
                            гледаш в дясно IBON

26.01 10:30

KZ 96,61 97,00 -15,99
                            PKB 97,01 97,00 -15,62
                            IBON 36,00 38,00 -5,05

Коментар

• Investment bonds

GGG, прав си. Аз не купих, само беше идея, но като поразгледах и се отказах. Ще се оглеждам за добавяне, махнах стопа предварително, защото това движение си е корективно за мен. Все пак имам едно на ум, щото наистина се заформят глава и рамене на дневна, което всява смут в стратегията ми, то беше и в основата на идеята ми за покупка от 1,3002. Но ще се въздържа, има време да се размие тази фигура.
                              Работа и заплата?

Коментар

някой знае ли какво си говорят за освобождаването на курса на юана? и как ще се отрази на $ и на ена?

Коментар

Working...
                                X