IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• идейка

Варна тук си прав. Опастност има но нали статистически погледнато губещите са поне 10 пьти повече. Може да си наемем 5-10 "специалиста" и да играем срещу всеки един .Тогава вероятността да станат повечето печеливши е почти - 0. А между другото който от тях вземе редовно да печели го уволняваме.
    /на демо не може там разликата в психиката е друга/

Коментар

• Razmisli za valutnata turgovia.до2+2=5

Ти никога не си занулявал акаунт, не си чел книги...?
      Чул си за forex и си започнал да печелиш?
      Защо мисля че и ти си бил "нашто чомче започва да мисли..."

Коментар

• Razmisli za valutnata turgovia.

И?

Нали е законно?

Не като "застрахователите" да ти прибират парите без да те питат. Никой не те кара да спекулираш на форекса. Чети, гледа, цъкай демо, докато се откажеш. :-)

Коментар

• Razmisli za valutnata turgovia.до2+2=5

Точно така е ..!!

Коментар

• идейка

Специалистът по зануляване може да играе и на демо. :-)

Аз викам, брокерите, дето правят игри, да обявяват резултатите в реално време, за да може да гледаш там кой какво прави. И така да извличаш ползи. :-)

Коментар

• Razmisli za valutnata turgovia.

Нестава въпрос че техническия анализ неработи, а точно обратното (прочетете внимателно). Ще ми покаже ли някои някаква друга област на човешкото познание в която благодарение на 3-4 теоритични книжки ще станеш успяващ. Примерно доктор, адвокат, инженер, програмист. Едвали! Техническия анализ е просто и ясно обяснен но е капан за шарани. Придържате ли се към правилата му печелите. Но въпроса е в колко от случаити. 50%-70% не и в 100% от всичките ви сделки. И именно тук е ключът. Създаваш си нереална представа за възможната печалба. Смяташ че щом си прочел книгите колкото и да са те си застрахован. Пълна илюзия. Това което наблядаваме всички всеки ден е непериодично изкривяване на периодичноста в която вярва техническия анализ. Звъчи идиотски но това са имено онази оставаща част от 30%-50% в която събитията прогнозирани от техническия анализ или никога не се случват или се случват когати ти си вече извън играта. Имено тук е уловката. Когато новака загуби първите си пари които е сметнал че не са му проблем да загуби, тои почва да чете за да разбере къде е сгрешил. Стига до фундаменталния анализ и разбира че не са по неговата част. Няма огромно количество информация а дори и да я набави незнае как да я обработи. Същевремено апетитите за бързи пари него напускат и търси лесния начин, и разбирасе че го открива в лицето на теорията на техническия анализ. Там всичко е ясно: бикове, мечки, дъна, върхове, глава и рамене, цикличност, цисла на Фибоначи, дори астрология и канал 2001. Тогава новака си казва аз направих грешка миналия път, небиях открил "тайната" теория за техническия анализ но сега вече я знам и ще си избия парите от предишната загуба. За да стане по бързо това дори ще удвоя залога. И така започват фантазиите за печалби в милиони. Почва нашето момче да играе с нов оптимизъм зареден със всичките теории които е прочел и известо време печели, но рано или късно губи задължително. Губи не защото няма късмет, не защото не е преценил правилно върха или дъното на тренда а защото е повярвал сляпо на теория създадена за да спечелят борсите и големите риби. Помислете реално възможно ли е да съществъва теория която да направи всички богати. За да спечели един трябва някои друг да загуби същата сума плюс стоиноста на таксите по операцията. Е когато всички спазват въпросната теория защо печелят постоянно само 10% от играчите. И най-важното кои са те според вас.

Ще спра до тук защото ставам оттегчителен и със сигурност въпростното ми изложение нее добра реклама за сайта и инвестисионните посредници които имат табелки отгоре.

Коментар

• идейка

аз съм точно такъв специалист по зануляване на акаунти
                вече трети почти съм занулил
                очаквам предложения за по 1000$
                и ще си казвам позициите

Коментар

• varna

нямаше нужда varna .... благодаря ти и аз.. нали за това е този форум

Коментар

• идейка

Алибаба, идейката ти най-малкото трябва да се обмисли!
                    От нея ще излезе нещо!
                    Само че тоз тарикат - специалиста по зануляване, ако вземе че междувременно се изучи?
                    Тогава какво правим.

Коментар

• 2+2=5: Razmisli za valutnata turgovia.

не забравяй че водата се изпарява по бързо от сушата

Коментар

• 2+2=5: Razmisli za valutnata turgovia.

Добър ден !! Здраве и успех на всички !!Виждам че е имало интересна дискусия..

Карлос е много прав - абсолютно съм съгласен с мислите които споделя...Не го познавам но мисля че е мъдър човек и колкото по -рано бъде разбран толкова по-добре ще е за всеки.това е мнението ми .

РРР въпроса за преминаването от голямата група на бедните в малката група на богатите е свързан с две основни неща ..- невераятен ШАНС и невероятни УСИЛИЯ !!Не трябва да си забравя и ролята на личностният капацитет на човека .Баланса между малко богати и много бедни е в основата на устройството на човешкото общество и бих го сравнил символично с вида на планетата ни - много водни площи а малко суша ...И както е тръгнало мой водата ще става все повече..Така е било и така ще бъде ...Но човек трябва да има и мечти РРР..

Коментар

• идейка

Дон Карлос. Какво ще кажеш тогава да играем на контра? Просто се хващаш с някой специалист по зануляване на акаунти/дал Господ/ и му казваш да ти обявява всяка сделка. Вместо да купуваш - продавай.Само разменяш местата на стоповете и лимитите които е сложил. И така като ти каже човека че има маржин кал ти пьк гледаш - удвоена сметка.Естествено неговия капитал е примерно 1000 а твоя 10000 и той си слага малките пьк ти големите лотове. И така насьрчаваш го човека и му даваш нови 1000. Пьк може и заплата да взема ?????

Коментар

• 2+2=5 и Дона

В никакъв случай не трябва да се отрича техн. анализ. Използвайки го може да се прецезира входа и/или изхода на позицията. Все пак фундамента дава посоката ( ако няма манипулации ), но техн. анализ посочва входа и изхода.
                            Успех на всички !!!

Коментар

• the fan

Извинявай!
                              Не съм ти благодарил. Тогава бях разкрил къса от 1.1928 и бях сложил стопа, доколкото си спомням на 1.1940. След напомняне на фибото от твоя страна съхраних позицията си и направих близо 100 пипса.
                              Още веднъж-благодаря!

Коментар

• 2+2=5 и Дона

varna, бих те върнал назад 2+3 дни (по памет пиша).. беше продал doll chf и беше сложил стоп 1966...
                                тъкмо го бях разгледал и ти напомних какво има на 1970 и надявам се си изкарал нещо от това....
                                случайно или не имахме high 70, а ти вече си беше качил стопа ... да благодарим на техническия анализ

Коментар

Working...
                                X