IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Недоволен

Principno pe4elqt dori po malko i ot 10 % u FOREX-vyprosa e kak da se namesti6 v tezi top 10.
    V tozi forum se izpisva vsi4ko polezno za tova kak da bude6 ot 10 %(spored men),vypreki 4e ima i dosta plqva za mahane.
    Studentite da zaminavat da praznuvat-stiiga sa pisali!
    Na vsi4ki leka ve4er-i umnata(ne rusata!).

Коментар

• Недоволен

Ползвам mql file да ми индикира точките за вход и изход - комбинация от рси макд 2 еми стохастик и осцилатор - влизам примерно в момента съм дълът ауд 0.7553 с 3 лота имам поръчка сел от 0.7500 ако тя се задейства чакам удобен момент за нова дълга и гледам да затворя късата хеджираща на плюс. Предимствата в този метод на игра е че за разлика от Дона аз си резервирам някаква загуба ако съм в грешка и мога да добавям много по-късно. Ако съм в печалба излизам съобразявайки се с резистънси и съпорти като преди тях излизам с 2 лота освен това за изход следя боленгера и енвилопа както и сма 14. Горе долу с последната третина целя 100п мин но пускам към нея плаващ стоп от 15 до 50п в зависимост от техниката.
      Това е с няколко думи

Коментар

• До недоволен

опитах се да обясня на жената какво е форекс , за да не си отваря много устата - ето какво и казах : представи си че правиш някакав бизнес - само че това което става в бизнеса за 10 години - отваряне - разработване .....печалба или фалит като краен резултат- тук става за един ден , за 1 час или за 10 минути - това е моята аргументация - казах и и още нещо - когато се заема сериозно , а това ще стане в момента в които съм готов , ще се затвора в една стая и нема да ме виждаш по 20 часа на ден - ако си готов да водиш такъв живот форекса е за теб - ако ли пък не - не се захващаи

Коментар

• GBP/NZD

Коко, благодаря!!!

Коментар

• Недоволен

Да струва си
            Трябва да почетеш,да разбереш,да потренираш и накрая да инвестираш.
            Ако много го искаш,ще го постигнеш.
            Искаш ли?и колко силно го искаш??
            Ако искаш помощ-виж ми мейла(ляв или десен в/у името)
            Поздрави
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Недоволен

Ами върни се назад до Събота или Неделя и прочети, ако те интересува. Дали си струва форекса? Струва си, ако печелиш. За мен лично отговорът е категорично ДА. Аз живея в САЩ и за около 4-5 часа дневно (някой път по-малко) изкарвам доста по-добри пари от нормалната за тук заплата. Така че, да, струва си.
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• GBP/NZD

излезоха доста неща
                http://64.94.171.40:45428/?service=n...e_format=HH:mm

Коментар

• До КОКО

Сигурно съм пропуснал нещо, а и в този форум нормалните постинги се задържат само вечерта, на другия ден обикновенно са изтрити. На мен все още не ми е ясна нито системата на Дон Карлос, нито твоята, засега само проучвам нещата. Играя на дребно, губя или печеля по малко, но като резултат не съм кой знае колко напред. И все се замислям дали да не стана поредния инвестиционен посредник на пазара и да започна да плюя на воля по тези с нестандартните решения след това. Но и руските форуми не дават никакви насоки в тази област.... Явно ще си поблъскам главата още известно време, докато не ми омръзне.... А струва ли си изобщо човек да си губи времето с форекс?

Коментар

• GBP/NZD

Нали лихвата ще излезе в 00.00 часа?

Коментар

• GBP/NZD

Нещо стана с тази двойка , някой да има предположения?500п назад за 15 мин дори иза нея е много!

Коментар

• Сноу

Какво става хора?
                        Вас не ви ли интересува какво става на пазара?
                        Ето затова е хубаво да е виден майла,който не е доволен
                        да напише на другия и готово.
                        Не съм сигурен дали е приятно да се четат обяснения(които и аз съм писал
                        по същата причина-няма майл)вместо да се води разговор по темата.

Към администратора-има над какво да помислете!
                        Направете една регистрация за участието във форума моля.
                        Поздрави
                        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• До недоволен

не мога да се съглася с теб.
                          стопове,мъни менаджмент...etc. всички го знаят но малко го умеят така че по-полека.
                          няма финансова институция която да позволи на който и да било неин трейдър да търгува като
                          пишман трейдъра "карлос".а вервай онези с многото пари знаят какво правят!
                          успех!

Коментар

• До КОКО

Аз днес се издъних в кабела но излязох на плюс щеше да ми е трудно ако играех със стопове. Добавих към дългата но имах хеджираща къса която затворих на малка печалба. От няколко месеца играя по подобен начин без стоп с хеджираща за съжаление една загуба от 30п я мъкнах близо два месеца но като че ли нямам губеща зделка последно време играейки така.
                            Успехи

Коментар

• До КОКО

Ами, недоволен, аз наскоро описах тактика, подобна на тази на Дон Карлос, чрез която съм константно на печалба от 6-7 месеца насам, но след това около 15 души описаха колко лесно се губят пари по този начин... Аз си пиша всички позиции, Дон Карлос също. Можеш сам да прецениш кой печели и дали си струва да слагаш стопове.
                              Успех
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• До КОКО

Днес се замислих сериозно върху форекса и знаете ли до какви изводи стигнах?
                                Всички спазват общоприетите правила, слагат стопове, играят по тренда, спазват мъни мениджмънт, изобщо всичко е наред, но все пак 95% губят и не могат да разберат защо.
                                От форума единствено Дон Карлос казва, че не е губил от една година насам, въпреки че играе против всякакви общоприети правила.
                                Дали има някаква закономерност между горепосочените факти и дали не е по-добре да се играе против правилата?
                                Кога ще подходим конструктивно по този въпрос и обсъдим плюсовете и минусите на една игра против правилата? Сигурен съм, че трудните въпроси имат елементарни решения....

Коментар

Working...
                                X