If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-Дори и когато си с 100% , стой дори и да губиш до 30% и на горе , защото може и по някаква щастлива случайност курса да се върне и тогава ако си затворил загуба от 30% има да береш ядове и не затваряй загуба от 6% , изчакай да станат поне 60..
D.Y.F-091066
Коментар
�
салага
7 правила на ММ
Оптимистично-весело, но ми се струва че някои друг ще харчи често, пък ти само ще добавяш
Коментар
�
spec00
7 правила на ММ
1.Накарай всичките си пари да работят за теб /играй със 100% акаунт/
2.Не слагай стопове /остави това на брокера си/
3.Добавяй към губещите позиции до дупка /или докато можеш/
4.Бъди оптимист /курса винаги се връща/
5.Винаги имай готовност да презаредиш акаунта си
6.Приемай загубения акаунт като такса за курс по Форекс /една добра инвестиция/
7.След голяма успешна сделка изтегли и похарчи печалбата /след следващата сделка може и да нямаш тази възможност/
Добра вечер на всички.
Върти ми се една странна мисъл в главата.
Поставям лимитирани поръчки:
SELL USD/CHF 1.2062
SELL AUD/CHF 0,93
А да видим сега кой е по-гявол. ))
Mersi za preduprejdenieto i az si imam 1 na um,ama znam li forexa e super nepredvidim i se nadqvam da se ka4i pone do 1,3000 i tam da se iz4istq-pak posle i na 13999 da hodi nqma da me e qd
Коментар
�
Tech
за обемите
Това е обичайна грешка дори и за напреднали форекс търговци.
Ако видите някъде в експертна система индикатор volume да знаете че това е показател за това, колко пъти се е сменила котировката за дадения период - минута, час, ден и т.н. Идеята е, че колкото по-често се сменя котировката толкова по-интензивна е търговията, а от там и оттъргуваните обеми. Няма индикатор за обеми в счетоводния смисъл - обороти дебит/кредит.
Коментар
�
никойси
за обемите
няма от къде да намериш така информация защото пазара е децентрализиран
евентуално може да се получи информация за обема на фучерсите върху вълутите от Chicago board of trade, но тава няма да е реалния обем на форекс!
това е което знам!
Коментар