IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 7 правила на ММ

vinagi tegli pe4albata si dori i $5 TAKA STE SE KEFI6 NA KRIVATA USMIVKA NA BROKERA TI

Коментар

• 7 правила на ММ

СПЕКО ИМА ПРАВИЛО 8 И ТО ГЛАСИ ВИНАГИ ТЕГЛИ ПЕЧАЛБАТА СИ СЛЕД ОПРЕДЕЛЕН ОТ ТЕБ ПЕРИДО МЕСЕЦ СЕДМИЦА И Т.Н

Коментар

• 8-мо

pi4ove daite edin sait zaE/chf ,4e moq broker me ebava s nivata

Коментар

• 8-мо

-Дори и когато си с 100% , стой дори и да губиш до 30% и на горе , защото може и по някаква щастлива случайност курса да се върне и тогава ако си затворил загуба от 30% има да береш ядове и не затваряй загуба от 6% , изчакай да станат поне 60..
          D.Y.F-091066

Коментар

• 7 правила на ММ

Оптимистично-весело, но ми се струва че някои друг ще харчи често, пък ти само ще добавяш

Коментар

• 7 правила на ММ

1.Накарай всичките си пари да работят за теб /играй със 100% акаунт/
              2.Не слагай стопове /остави това на брокера си/
              3.Добавяй към губещите позиции до дупка /или докато можеш/
              4.Бъди оптимист /курса винаги се връща/
              5.Винаги имай готовност да презаредиш акаунта си
              6.Приемай загубения акаунт като такса за курс по Форекс /една добра инвестиция/
              7.След голяма успешна сделка изтегли и похарчи печалбата /след следващата сделка може и да нямаш тази възможност/

Коментар

• Fostarfx

Fostar, ako si tuka, vlez v Skype za malko.

Коментар

• добро утро

добро утро на всички
                  тотолото оживяхме с теб тази нощ
                  но сега накъде

Коментар

• eur/nzd

pokupka na 15 k EUR/NZD

Коментар

• Купон

Добра вечер на всички.
                      Върти ми се една странна мисъл в главата.
                      Поставям лимитирани поръчки:
                      SELL USD/CHF 1.2062
                      SELL AUD/CHF 0,93
                      А да видим сега кой е по-гявол. ))

Коментар

• за обемите

Имам предвид мерси на "никойси" и на Techa.

Коментар

• за обемите

аха. светнах се. мерси и на двамата.

Коментар

• XAU

Mersi za preduprejdenieto i az si imam 1 na um,ama znam li forexa e super nepredvidim i se nadqvam da se ka4i pone do 1,3000 i tam da se iz4istq-pak posle i na 13999 da hodi nqma da me e qd

Коментар

• за обемите

Това е обичайна грешка дори и за напреднали форекс търговци.
                              Ако видите някъде в експертна система индикатор volume да знаете че това е показател за това, колко пъти се е сменила котировката за дадения период - минута, час, ден и т.н. Идеята е, че колкото по-често се сменя котировката толкова по-интензивна е търговията, а от там и оттъргуваните обеми. Няма индикатор за обеми в счетоводния смисъл - обороти дебит/кредит.

Коментар

• за обемите

няма от къде да намериш така информация защото пазара е децентрализиран
                                евентуално може да се получи информация за обема на фучерсите върху вълутите от Chicago board of trade, но тава няма да е реалния обем на форекс!
                                това е което знам!

Коментар

X