IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD

i az se nadqvam da sam prav-az dnes si prodadax kabela na 1,8904 i sam dovolen ot tam,ama dalgoto evro ot 1,3006 mi e golqm problem

Коментар

• новичък

И ти се пази и от обратното движение , да не вземе противно на очакванията да се премести на север утре , вероятността е много по - малка , но пък лошо се движи - на импулси и виж го как стои сега ., нали се досещаш сега може да му дойде музата да се движи по този начин и да излезе от рейнджа. Е ако пък така се движи в рейндж , не не това не е пазар , който се кани да остава в реиндж а обратното...
      D.Y.F-091066

Коментар

• USD

Тотолото искрено се надявам да си прав . това прави нива от 1.89 при кабела които са прекрасни за скъсяване

Коментар

• USD

Do utre dolara kak ste e poevtenql-otiva si na niva 1,3030 i ot tam neznam

Коментар

• USD

Добър вечер и от мен. Днес цял ден бях позадачи , но успях да изкарам и някой $ . Сутринта ви предупредих че играта срещу долара може да донесе жертви, снощи ви писах за АУД , ако някой ме е послушал да почерпи!

Коментар

• eur/chf

vaso, ne 4e e stanala gigantska ama darpam po ne6to sega rabotq v sofia i ako iska6 moje da napravim edin tandem ,ug market sega imat mnogo gobri usloviq ,ti pri tqh li si spodeli kak e novata platforma

Коментар

• eur/chf

tva ti razp[ravqm 4e po4ti e kam 0 - i mai 6te s eotvarq nova po-natataka - pak da moje da se 4yem - nema problemi - dano pone tvoita raste

Коментар

• eur/chf

hari za koga gi 4aka6 tezi danni to danni ima postoqnno.

Коментар

• eur/chf

vaso da az sam no vnimavai s E/chf kak e smetkata raste li ,ste ti se obadq ve4e ti imam tel

Коментар

• eur/chf

bravo na tebe - az mai 6te izdi6am o6te malko ) - i 6te trqbva da sabirame pari za dryga smetka

Коментар

• eur/$

Meketo: Не мисля че точно заради лихвата че стана 2,50% долара ще поскъпне здраво.
                        Лихвата я вдигат вече няколко пъти, но долара си се обезцени до 1,36. Вземи само последният път като я вдигнаха почти нямаше движение, значи трябва нещо друго да го подкрепи. Според мен в момента няма такова нещо. Това за една, две или дори три фигури в полза на долара от 1,30 надолу е нищо. Според мен докато не излезнат окончателните годишни данни долара ще се движи около тези нива но преди да поскъпне задължително ще трябва да видим или поне опит до 1,40 дори и в края на годината да стане това. Това е само мнение и не ангажирам никого с него. Пожелавам успех на всички.

Коментар

• eur/chf

vaso te tuk pozna ama sam si stegnal kolana da izdarja do1.59

Коментар

• eur/chf

bate zdrasti kakvo pravi6 i ti si na pangara zna4i a)

Коментар

• eur/chf

pi4ove tazi ve4er i do utre8 4ase E 6te se ka4i do1.2990-95 ili kupete ot1.2950 i go prodeite ili go skasete sas stop 1.3020, a utre sme za 1.2920 min ako ne utre to skoro

Коментар

• eur/chf

vaso i ti li be druge ,ako si ot plovdiv i si u4il VHTI Burgas obadi se na tel 0886 245613

Коментар

Working...
                                X