IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за обемите

Някой ще вземе ли да ми каже откъде може да се намери достоверна информация за изтъргуваните количества примерно от някоя валутна двойка? Метатрейдъра уж дава някво инфо ама не ми се струва много представителна извадката му.

Коментар

• XAU

Тотолото аз 2 пъти съм играл с 100% от смектката в пияно състояние и 2 пъти успешно . Но 3 пъти ако се напия не сядам пред компа! 1.2940 ще издържи според мен до 10-12 часа , а може и до 15.30 . Дано имаш късмет да се измъкнеш . но си помисли за това което ти писах предния пост! Успех

Коментар

• eur/chf

ima6 li ICQ - moq e 214-031-139

Коментар

• XAU

Az bqx dalag ot 1,3030 s 20%ot smetkata dobavix ostanalite 80% na 1,2990 i imax sredna cena 1,3006-prosto super glupava postapka-no bqx siguren 4e nqma da probie 1,2990-a sega ne mi se misli daje kvo da pravq-to pak dobre 4e me poizbi zasega malko.

Коментар

• XAU

тотолото , моя съвет е ако имаш късмет да ги избягаш ако ти светнат на зелено , че утре ако NFP е над 200к ( на мен лично ли се въртят в главата цифри около и над 300К) следващата спирка ще е 1.25...

Коментар

• XAU

Mnogo dolari daje!

Коментар

• XAU

Жека златото * долара е почти константа , както и петрола , така че ако долара се вдига златото и петрола ще падат и обратно. Абе днес защо е толкова тихо тук . Да не би всички да са са продали долари и затова да са толкова тихи?

Коментар

• XAU

Явно некоректно зададох въпроса си.Интересува ме какво мислите за бъдещите котировки на златото?

Коментар

• eur/$

като гледам дейлито, момента е подходящ за дълга позиция, има енгулфинг при подкрепа, стоп под 1.2923, риска е малък а възвръщаемостта примамлива предвид ( все още) възходящия тренд.

Това е ако играеш по фейковете, ако играеш по брейковете, би трябвало да си къс вече от 1.3025 и да местиш стопа. Въпрос на виждане.

Нали знаеш, че и биковете и мечките изкарват пари ))
                    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Jekata:eur/$

www.netdania.com ам има котировки на златото в момента е 416.60 а за Е/Д аз лично съм за надолу , но ще изчакам да пробие 1.2920 или да се качи до 1.3070 и тогава ще скъсявам!

Коментар

• Jekata:eur/$

Е няма нужда да ми гушваш ника

Коментар

• eur/$

aide be kiotuci-nqkoi nqma li da keje

Коментар

• eur/$

Накъде сме в близката седмица,две?Някой има ли наблюдения върху златото и неговия пазар в близко бъдеще? Мерси !

Коментар

• eur/$

Накъде сме в близката седмица,две?Някой има ли наблюдения върху златото и неговия пазар в близко бъдеще? Мерси !

Коментар

• новичък

Супертрейдър , аз днес първо скъсих , почнах от 1.8872 последната добавка беше на 1.8906 имах ордер и на 1.8920 , но до него не се стигна , затворих всичко на 1.88 и ривърснах , ама нещо не се получи ривърса и само 10 пипса изкарах от него. Още вчера споделих че се чувствам по комфортно като скъсявам кабела , а не като го удължавам. Естествено че рано или късно ще напусне рейнджа и тогава ще загубя някой пипс !

Коментар

Working...
                                X