IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD

не по - нагоре от 1.8885 ако стигне там удвои

Коментар

• GBP/USD

пореден малко рано селваш сигурно ще отиде още малко н а север ама дано се бъркам

Коментар

• GBP/USD

Sell 1.8844 stop 1.8920 t/p 1.87.
        Uspeh.

Коментар

• usd/jpy

Затворих позицията си 10к от 104,63 на 104,08 +55п.
          Желая успешен ден на всички !

Коментар

• meketo

vaso nqnam ot tova,no imam jelanie da si napravq i 6te ti go napi6a

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 04-feb-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 04-feb-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• прогнозки

на вашето внимание :

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.doc
                  http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• USD

късата USD/JPY вече излезе от загубата и е на 1-2 пипса плюс
                    ако и останалите валути я последват в борбата срещу долара - ще се измъкна
                    но засега се опъват нещо

Коментар

• meketo

meke ima6 li icq VE BRATLE - DA SE 4ueme - bqx tri pusnal moeto sno6ti - ama mai ve4e te nqma6e

Коментар

• supertrader

Нямам никво ама никво намерение да се боря със световния капитализъм и с големите играчи. Те така или иначе паричките ми ги взимат - инфлации, банки-манки, петроли-метроли, злато-млато, вода, въздух и т.н. Целта ми е покрай тях и аз да намазвам по някоя трошичка, та да не съм съвсем капо и съвсем на опашката. Ама доста често незнам какво да правя или чакам курса да тръгне нанякъде и тогава си правя разни анализи или си чеша клавиатурата в този или друг форум.

Коментар

• Гришата

Коментирали сме за добавяне , с друг който има голям опит и той ми каза ,че много яко са го практикували по отношение на някои стабилни акции , които никога не биха стигнали нулата и позиция която не е малка са я убивали от бои да и добавят , като целта е била нулата , но пък не са и имали ограничение по отношение на капитала , който е бил заемен , а и колкото и големичка да е била позицията преди да я подпукат , никога не е бивала със значим като размер капитал отнесено към този с който разполага компанията.Така , че правят го и прибират парите на хората , както би се изразил някой.Но те имат и ММ , доста по различен от тези варианти , които четем из нета , а и портфеил от инвестиции , и никога стартовата инвестиция в каквото и да било не я правят и с 1% от капитала , 1% вече било риск -голям.Та тези неща са за големите , а и те не се отказвали да скалпират.Според мен извода е че лесно се губи и трудно се печели , от пазарите и не чак толкова печелившо.Има си печеливши играчи и те са заели позиции , които няма да споделят с теб само защото си си отворил сметка при някой ИП.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• meketo

supertrader ot kade si iz nesam mesten,ako ne tainamaina

Коментар

• meketo

Не съм от София , а скалпирането дава резултати ако си пазиш сметката , бнигхт и той казва че е скалпирал и е постигнал 100% , но явно му е трудно и търси някакъв вариант за ММ , така е защото му е трудно , но пък щом има положителен резултат за него е по-добре да си продължи по този вариант и той си е с ММ , при това много простичък .В крайна сметка ще се опита с нещо по-лесно , което изглежда по-лесно и ще губи от него .Няма смисъл да вкарваш порции при положение че капитала е малък и дори и да е голям също , а да допускаш загуби по-големи от 8-10 пипса е рисковано и много е важно на старта със сметката с първите позиции да добавиш малко и вече спокойно да си търсиш входчета с които да си добавиш , затова най-голямо старание си заслужава да се вложи в първите позиции.А реиндж винаги има , когато пазара се разтовари от фундамента за деня .А тегленето докато свикнеш изпълнява функцията на загуба , като си върнеш сметката там където е била се мобилизираш отново да я понапомпиш , а гледайки положителния си резултат се отпускаш и главозамайваш .Мисля , че всичко е психология .А това , че пазара не винаги е удачен за теб си е факт , затова е добре да се научиш да ги отсяваш тези моменти и да си траеш - да си чакаш момента.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• добавянето

Или да добавяш на по-голямо разстояние или добавяното да е 3-4 пъти повече от сумата до тоя момент. Ама яка сметка трябва да имаш или да почваш със съвсем малко, примерно на който му позволява брокера с 1000.
                                На 0 1000
                                На -50пипса 4*1000 = 4000
                                На -90пипса 4*(1000+4000)=20000
                                На -130 4*(1000+4000+20000 )=100000
                                Така ще имаш средна цена на 10 пипса от максималната на която си поръчвал.
                                Абе теоритично работи. Пускал съм го даже и на реални данни - песимистичен вариант. С GBP/USD с ежеминутните котировки от 1-декември насам е щяло да изкара над 5 пъти повече от това което аз със 6-тото си чувство изкарах оттогава.
                                После проблема е кога да затваряш позицията. Направих го с всички числа от +30пипса от средната цена до +200. Имаше няколко максимума: най-големите на 70 и на 130 пипса от средната. Лихви не са смятани.

Коментар

Working...
                                X