IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/Usd

Как мислите дали сте има пробив на 1,3120? Дали еврото сте се окаже достатачно силно за да задаржи там?

Коментар

• Koko

Dai da otigraem neshto brat!

Коментар

• varchev

NE PREDI 4 DENA E

Коментар

• Gbp/Usd

ASO е да това с Liverpool беше абсолютна пародия-и то с красив автогол...аз съм фен на liverpool и ми беше направо смешно...

Коментар

• varchev

Dneska cial den igraia na relna na var4ev i ne sam zabeliazal takova ne6to. Sravniavam gi s STS.

Коментар

• Gbp/Usd

ASO правилно и аз заради това че избързвах няколко пъти изтървах много по-големи печалби,както и днес прибързано затворих къса EUR/USD и загубих пък,ама тази равносметка като я направиш после си казваш :ех защо не направих така,само че трудното е преди това

Коментар

• FUTBOL

Aso , te final na svetovno predi 7 godini ugovoriha zaradi bookmaker-ite ( France-Brasil 3:0) ti za kupata na anglia mi govorish . Pusni si niakoi lev na Supershans na 171 za Braga , ama aide da ne razvodniavame foruma. Uspeh

Коментар

• varchev

Котировките на Варчев са се разминавали с 24 пипса от всички останали?
                  Ако съм те разбрал правилно - задължително им се обади.

Коментар

• varchev

NE NA24 BESE I NIKADE DRUGADE NE E BILA DOSTIGNATA TAZI GRANICA!-OSVEN TOVA IMAM DOSTA NABLUDENIQ KOITO SA S NEGATIVEN XARAKTER-NO MISLQ 4E TOVA E 1 PREUSPQVASTA KOMPANIQ KOQTO NQMAM SMISAL DA I PETNQ IMETO V RAZNI 4ATOVE

Коментар

• Gbp/Usd

няма смисъл иво да седиш всеки път пред кома направи си стратегия и играй ако нет е покрие стратегията се измъкваш с по - малко загуби ако те покрие печелиш ако седим само пред кома може да изтървеш големият удар като затвориш преждевремено ето напримвер аз на 1.3660 на европееца бях със над 100 к и затворих за да изкарам спокойно новата година и като падна на 1.33 направо се изядох

Коментар

• varchev

Сигурно са му забърсали стоп за 1-2 пипса на човека ))

Коментар

• Gbp/Usd

не е иво защото коефа е малък а винаги могат да направят уговорка с букмейкърите и да прецакат играчите и за това по - добре да играеш когато уговарят мачовете като пример за купите в англия някакви 2-3 дивизия отбори бият наред елита примерно бърнли би ливерпул преди 2 седмици коеф 7

Коментар

• varchev

Би ли казал защо? Все още имам малка сметка при тях.

Коментар

• Gbp/Usd

A VIE ZNAETE LI KOI E NAI SIBANIQT BG "BROKER"-VARCEV-TE SA NAI GOLEMITE BOKLUCI NA BALKANSKIQT POLUOSTROV NAPRAVO!

Коментар

• Gbp/Usd

успех коко

Коментар

Working...
                                X