If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dneska cial den igraia na relna na var4ev i ne sam zabeliazal takova ne6to. Sravniavam gi s STS.
Коментар
ivousa
Gbp/Usd
ASO правилно и аз заради това че избързвах няколко пъти изтървах много по-големи печалби,както и днес прибързано затворих къса EUR/USD и загубих пък,ама тази равносметка като я направиш после си казваш :ех защо не направих така,само че трудното е преди това
Коментар
novichyk
FUTBOL
Aso , te final na svetovno predi 7 godini ugovoriha zaradi bookmaker-ite ( France-Brasil 3:0) ti za kupata na anglia mi govorish . Pusni si niakoi lev na Supershans na 171 za Braga , ama aide da ne razvodniavame foruma. Uspeh
Котировките на Варчев са се разминавали с 24 пипса от всички останали?
Ако съм те разбрал правилно - задължително им се обади.
Коментар
boklucii
varchev
NE NA24 BESE I NIKADE DRUGADE NE E BILA DOSTIGNATA TAZI GRANICA!-OSVEN TOVA IMAM DOSTA NABLUDENIQ KOITO SA S NEGATIVEN XARAKTER-NO MISLQ 4E TOVA E 1 PREUSPQVASTA KOMPANIQ KOQTO NQMAM SMISAL DA I PETNQ IMETO V RAZNI 4ATOVE
няма смисъл иво да седиш всеки път пред кома направи си стратегия и играй ако нет е покрие стратегията се измъкваш с по - малко загуби ако те покрие печелиш ако седим само пред кома може да изтървеш големият удар като затвориш преждевремено ето напримвер аз на 1.3660 на европееца бях със над 100 к и затворих за да изкарам спокойно новата година и като падна на 1.33 направо се изядох
Коментар
oIo
varchev
Сигурно са му забърсали стоп за 1-2 пипса на човека ))
не е иво защото коефа е малък а винаги могат да направят уговорка с букмейкърите и да прецакат играчите и за това по - добре да играеш когато уговарят мачовете като пример за купите в англия някакви 2-3 дивизия отбори бият наред елита примерно бърнли би ливерпул преди 2 седмици коеф 7
Коментар