IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Супер промоция БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ

ИЗГОДНО - ако наистина си карал курс при мен и "лекциите" ти са само 5 страници,то проблема е изцяло твой, а възможните причини са 2.
    1.Пестил си от мастилото на химикалката
    2.Мързяло те е да пишеш и си разчитал на паметта си.
    За мен причините са без значение.Важно е само едно - всеки когото обучавам го питам поне по 100 пъти има ли нещо което да не е разбрал,ако трябва да се повтори,потрети и т.н.т.
    Освен това го препитвам за нещата за които сме говорили когато най малко подозира и ако забележа несигурност в отговорът му , ги повтарям отначало.
    Така че опитите ти да ме клепаш говорят само за ниска култура от твоя страна и за недостойно поведение. Ако си изкарал курс при мен и си недоволен от това за което си платил, пиши с истинското си име тук във форума, обясни защо си недоволен и ще ти върна цялата сума, ако аргументите и доводите ти са ОСНОВАТЕЛНИ.
    Освен това заплащането е винаги на 2 части - 50% в денят на започването на курсът и 50% в последният ден, като винаги предупреждавам курсистът, че вторите 50% може да не ми ги плати ако е НЕДОВОЛЕН. Следователно, ако си изкарал курс при мен и си ми платил вторите 50% (до сега няма човек който да не го е направил,защото явно са останали доволни) си бил доволен от това което си научил.Просто следвам логиката.
    Извинявам се ако съм дотегнал на хората нямащи отношение по въпроса.
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Нов FOREX анализ

Daily Forex Forecasts 16-feb-2005 09:00GMT www.iforex.org

Коментар

• iwo

Извинявай - действаш като човек, който знае какво прави... но наясно ли си с японските данни от нощес? Ако да - кое те кара да си толкова уверен?

Коментар

• iwo

сорри д/кад

Коментар

• iwo

заио - основната ми позиция последния месец е по е/и(по2 по3 по4) - е/д , е/кад и др са ми един вид хедж(не и в случая )-но съм готов да загубя от е/д защото е/и ми носи печалбата - въпрос на избор на момент на затваряне

Коментар

• iwo

по е/д до 1.3050 нагоре ще е бонус - по е/и 50 пипса са си реал за днес 100 също но не съм алчен -изходната точка ми е отслабването на аллл основни валути ж очите на инвеститорите , което ще ги колебае в малки граници - т.е малки пробиви и връщане

Коментар

• iwo

За колко пипса играеш ?Колко мислиш ще е движението ?

Коментар

• E/i

сорри за зациклянето

Коментар

• E/i

prodagba ot 136.80 - добавка на всеки 30 пипса нагоре по 2 :е/д покупка от 1.3014

Коментар

• E/i

prodagba ot 136.80 - добавка на всеки 30 пипса нагоре по 2 :е/д покупка от 1.3014

Коментар

• E/i

Коментар

• E/i

Коментар

• pravopis

Надолу се пише с У.

Коментар

• Супер промоция БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ

ASO дай мейл да ти ги изпратя

Коментар

• КАБЕЛИ

Аз не бих пипал никакви кабели до 12.40, но знае ли се дали няма изтичане на информация - случва се от време на време някой да се изтърве.

Коментар

Working...
                                X