If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супертрейдър браво за европаунд аз имам сел поръчка от 6900 но не е задействана.
Марияне вярно ли си забранил ип то на бат Петьо - не си прав, верно че акциите ви си паднаха но сигурно имате келепир то си бе ясно че сте балонче аз Ви го писах преди. Сега от тук изчезнаха много стойностни хора, някой се появяват от дъжд на вятър други ги чувам само по кюто. Много е радостно че излезе новото поколение и то наистина напредва - аз си пиша по кю с доста от тях и поне ги виждам че четат. Няма значение. Ако японците тръгтнат нагоре по добре да се сложи тп под 2730 а ако тръгнат надолу няма страшно утре в 0700 ще сме пак на 268 но според мен мислете за изход от дългите и за къси с цел 1.2580 - 1.2545..макс 1.2450 и всичко това ако не пробие 1.28.
Ако японците тръгнат нагоре ще стигнем до макс 1.2730 а ако тръгнат надолу утре ще се върнем тук и ще гоним 2780.
Това не е предпоставка за търговия
Успех
Продажба на евро - паунд , май е уместна защото стигнало в пресечната точка на две линии .И от там извода , че кабела ще ходи нагоре или пък евро ще тръгне да пада изпреварващо паунда.
Вчера се опитах да ви разкажа как отигравам позициите препоръчани от Commerz Bank. За днес имат препоръка за покупка на USD/CHF в района 1.2180/60 и стоп под 1.2130. Ако цената слезе към 1.2130 и не пробие МА55 на 4H, може спокойно да се купи със стоп под 1.2080 примерно на 60-80 пипса от заетата позиция. Целта им е 1.2300 и ако се справи с нивото 1.2430.
Ще изчакам атака на МА55, ако не е успешна ще купя USD/CHF и ще се освободя от EUR/USD, ако я преодолее задържaм останалите ми дълги евра, ако няма атака утре до обяд сценария отпада.
Успех на всички.
амо щото ако ги следваме със закъснения много клепане ша паднена въпроса къде бехте вии ... отговора е когато е тренд гледам и не играя срещу него докато не му вида края
Дано да сънувам наяве, но утрото , еврото и долара, да не помрачат усмивките НИ !?! Що ли си мисля, че радостта на някои от нас малко изпреварва събитията?
точно четиричасовата гледам, а за другото си прав -H4 дава по-малко фалшиви сигнали. ICQ номера ми е 148 157 291, ако искаш ми сендни request до 10-тина минути.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Очаквах атака на 1.2700/10, но цената не успя да мине МА55 на седмичната графика (в момвнта около 1.2685). Закривам половината позиция, другата ще пренощува. Ако седмицата затвори над МА55 тогава добре, ако не още доста надолу. Утре ще е интересен ден.
Сега сядам пред компютъра и напрово ми напълнихте душата със тези рими ( Както и дългото е/u ми напълни сметката - не играя реало а на конкурсна сметка - но нали все пак горим 4-5 место ако успея) Но да ве кажа моята позиция - Купих в 17.30 на 1.2632 продадох на 1.2679 (не можах да чакам повече ), но очаквам утре да го хвана пак от по ниско ниво пак за нагоре - все си мисля че след полунощ ще слезне пак ддо 1.2665 и ще му сложа един buy limit и утре ще гледаме и ще се наслаждаваме - евентуално Лека нощ и успешен треид
И съвсем сериозно - мисля, че бъркаш сигналите на H1 и Н4, понеже там, където ми обясни, наистина е имало сигнал за buy на Н1, след това се е върнало и не е успяло да пробие нивото, което споменаваш, но всичко това става на Н1, а аз повече уважавам Н4. Много по-малко лъже и ме набутва с изядени стопове.
Дано да си ме разбрал
Коментар