IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Д/Ш

За мене корекцията,дето ПУЛЧЕТО чака,вече свърши .........сега започна граденето на вълна (v) ot 3 която,ако е равна на 1,ще стигнем 1,2364 на долар/швейцарец.......което е около 1.24 -1.25 за Е/Д.Е,може корекцията да се укаже,че не е свършила,тогава следва падане на Д/ш до 1,2150 или малко по-надолу,и после пак нагоре......е,има и други варианти,ама засега този се изпълнява и няма причина да не му се доверявам....

Коментар

• Gbp/Usd

shte me izvinite ama korekciq ne e zapo4nala, 4akam si 1.81 na parvo vreme

Коментар

• Gbp/Usd

Нищо интересно засега поне европаунд излезе.

Коментар

• Eu/Usd

buy 1.2646

Коментар

• Gbp/Usd

ххх, това е вход на дневна. Почти не играя интрадей, затова стопът ми е толкова далече. Както всички са забелязали исторически погледнато кабела прави серизни корекции, а вчера тя започна. Мин. цел за мен е 1,8580. Интрадей играта крие много капани, дори 4 ч графика дава шумове. Затова се отказах от малките графики.
            Работа и заплата?

Коментар

• Бъфет

Второе место в мировом списке миллиардеров, как и в предыдущие годы, занял Уоррен Баффет (Warren Buffett), глава инвестиционной компании Berkshire Hathaway (BRKa). Его богатство увеличилось с $42,9 млрд. в 2004 г. до $44 млрд. в 2005 г. Отрыв от Гейтса сократился до $2,5 млрд.

Коментар

• Бъфет

чичо бъфет играе рядко но яко - може да спи една година и за 1 час да си удвои сметката -това от него съм го научил - предполагам че целта му на форекс е деверсификация на риска по постъпленията си от многото си бизнеси

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

10:15 19.05.2005

Цены на нефть резко упали в среду на фоне роста запасов в США. По данным министерства энергетики США, товарные запасы нефти в стране на неделе с 7 по 13 мая выросли на 4,3 млн. баррелей и составили 334 млн. баррелей. Это в 4 раза больше, чем прогнозировали аналитики, и на 8.1% выше среднего показателя за последние пять лет. Котировка фьючерсов на июнь на нефть WTI на NYMEX 18 мая снизилась на 3.5% (на $1.72) - до $47.25 за баррель. Сегодня утром нефть упала еще на $0.22 по сравнению с итоговой котировкой среды и составила $47.03 за баррель. "Мы видим, как рынок реагирует и на данные о запасах, и на краткосрочный прогноз Саудовской Аравии.., которые предполагают, что ситуация скорее свободная, чем напряженная", - сказал Билл Ферер, президент W.H. Reaves & Co

Коментар

• Gbp/Usd

Варна, за мен кабелът е интрадневно:

sell 1,8415, stop 1,8440 tp 1.8355

Коментар

• Лоран Бъфет

само предположение - 1.2637 обръшане на посоката

Коментар

• Лоран Бъфет

Уорън Бъфет - не го прекръствайте !!!

Коментар

• Лоран Бъфет

Бъфет играе без левъридж.

Коментар

• Лоран Бъфет

Добър ден на всички. Гледам че днес се насочваме на доло за сега само хвърлих едно око на пазара сигурно следобед ще ги мисля. Още имам проблеми с достъпът до интернет надявам се другата седмица да се оправят. Дон Карлос изкам да ти благодаря за отговора в понеделник. Въпроса беше че ако имам гаранциона сума 4 милиарда дали мога да открия позиция със смятаи с колко милярда са.
                            Ако е възможно коя банка би се заела щото примерно ми е любопитно Лоран Бъфет за които се твърди че има дълги евра за каква позиция става дума. Късмет на всички.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Gbp/Usd

Добавка в дългия(1,8335) кабел от 1,8415, стоп 1,8289, цел 1,8580.
                              Работа и заплата?

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

abe PUL vlez v chas i si kupi gbp i nedei da lajesh horata che niakoi moje da se nabuta otkakto go prodavash veche e s 1-a figura nagore. Kade go vidia toia sell

Коментар

Working...
                                X