IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/PUL 1.81.....

mislq 4e korekciqta koqto vsi4ki 4akate shte zapo4ne ot 1.79

Коментар

• GBP/PUL 1.81.....

polezna rabota me 4aka i tq e na 1.8290 da udvoq utroenata..........

Коментар

• Gbp/Usd

1,8340 беше добро ниво за покупка при кабела, коригира 61,8 от вчерашното дъно и днешния връх. Докато не пробие вчерашното дъно има гляма вероятност да избие нагоре със голяма скорост.
        Работа и заплата?

Коментар

• NENOFF BP/PUL 1.81.....

Iwo, кътна ли си eur-long? Просто питамл

Коментар

Yulian .....I az smyatam taka , no prez tova vreme moje da se svurshi dosta polezna rabota .....Kakto i sum napisal

Коментар

• EURUSD

kiril123, защо сматаш че ще е нагоре, като според прогнозите отрицателната стойност на индикаторите намалява? Да не би да си се докопал до някаква друга информация?

Коментар

НЕНОВ,може да ти се струва,че ПУЛЧО не е прав,обаче според един от вариантите за вълново развитие 1,81,даже 1,80 не е изключено да се види.Имай го в предвид.

Коментар

• GBP/PUL 1.81.....

PUL-4o .....dokato chakash 1.81.... vzemi svurshi nyakoya polezna rabota ......Zadomi se naprimer, deca si narodi , vdigni si vila ..... Neshto takova !

Коментар

• EURUSD

KOKO ti kak mislish ako si tuka ?
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• EURUSD

v 17.00 sme za nagore spored men 1.2730 no 6te se vidi vnimavaite 6toto predi tova moje i do 1.2550 1.2580 da otidem
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• EURUSD

udaren stop 1.2628

Коментар

• EURUSD

Айде пак 1.2580...

Коментар

• Ylian

Да,вярно,прав си и бързината на писането не ме извинява.Благодаря за поправката,ама и за тебе може да се окаже,че трябва да си купиш очила с по-голям диоптър .....не виждаш вече,браточка,от алкохола е...nika mi e Yulian,a ne Ylian .....)))))

Коментар

• HELP

Може ли някой да ми преведе това: US CAL ADV: BNK HEARING ON BERNANKE NOM POSTPONED INDEF /Provided by MarketNews International www.marketnews.com/

Коментар

• Ylian

Може също да се Укаже че трябва да държиш изпит по български за 5 клас.

Коментар

Working...
                                X