IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• vhk, vale12

Отег4ен, ако днеска си дълъг в евро и отег4ен до утре ще бъдеш втрещен!

Коментар

• vhk, vale12

Личи си , че сте новобранци. Дано не залагате голям процент от сметките си на тези ви очаквания !

Коментар

• EUR

вече небих заложил и един цент за еврото еврото може и даго няма след някоя и друга година

Коментар

• EUR

смятам 4е погледнато техни4ески и фундаментално еврото ще падне днес или утре с поне 200 п

Коментар

• EUR

Скъсих и при е/jpy от 135.24. Ако падне под 135 ще добавя.

Коментар

• EUR

Koko, схемата ти разгледах още вчера и я намирам за издържана. Но засега предпочитам да се доверя на тоя гап. Скъсих от 1.2541 със стоп над него. Може би ще трябва там да обърна. Давам си сметка за риска всички да направят като мене и да стане каквото става в такива случаи.
              Успех!

Коментар

• евро/долар

И за какъв гап става дума тук че нещо не разбирам.
                Това че на вашия екран има гам не знчи че той наистина е факт.
                При мен гап няма.

Коментар

• смешки

Като ви гледам какви цели бичат повечето тук (1-10 фигури) ми става смешно.
                  Що не си погледнете предните 100 трейда и ако откриете дори един процент от тях затворени на повече от 60-80 пипа веднага ми дайте знак.Ще почерпя здраво.

Коментар

• EUR

Варна така мисля, не вярвам да има ново дъно мисля че варианти ще има чак около 1.30, но не искам да обвързвам никой с мнение. Що се отнася до френският гап той ще се запълни но и без това еврото в петък избяга напред така че сега е на някакви логични нива.

Коментар

• EUR/JPY

Някой следи ли тази двойка? При създалата се ситуация ми се струва че играта тук може да се окаже перспективна.

Коментар

• EUR

Коко, може да си прав, но сигурен ли си, че технически е издържано докато не затвори гапа?

Коментар

• EUR

Колкото и да е нелогично фундаментално, гледам да следвам идеята си за техника.
                          Дълго евро 1.2522 стоп 1.2475 цели 1.26-27-28-29-30
                          Успех

Коментар

• aud/usd

Добро Утро спекуланти, успешна и много плодотворна седмица!
                            Къса позиция AUD/USD от 0,7610 посока южните щати до 0,7570.

Успех на всички!

:]

Коментар

• aud/usd

според мен двойката е идеална за скъсяване... къс съм от 0,7620 със стоп на 0,7668
                              успешна седмица

Коментар

• EUR

Добро Утро колеги !
                                40 й дълги евра от 1.2525 - стоп 1.2486 лимит 1.257
                                За мен много добра сделка за деня която се надявам и да повторя !
                                Днес са почивни дни в Щатите и Великобритания - аз лично не очаквам големи движения - а ако все пак волативността е много висока това ще е ясен сигнал за посоката !
                                Успешна седмица на всички !

Коментар

Working...
                                X