If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E ..... mai pochti nikoi ne ostana vav foruma vse pak e petak vecher .
Kajete pone na koja platforma targuvate?
Коментар
novichyk
GBP/USD
Мерси Пореден за съвета , естествено има и изключения , Йената в момента ми изглежда прекрасна възможност за удължаване . Не ме питай защо обаче , не са графики!
Novichyk,един приятелски съвет,откажи се от тази стратегия.
След време ще знаеш защо.
Коментар
Jeikata
КОКО
Zdraveite traderi! Dosega samo chetoh foruma i se obuchavah. Vidjah che ima mnogo dobri idei. Mislja che tova e nai - dobroto mjasto za discusija na tema FOREX. Mislja che napalno trjabva da se ignorirat takiva vazduhari kato "kiki".
Otkrih si smetka v trader.bg - kajete mi kakvo vi e mnenieto za tazi platforma i ako e mnogo otricatelno preporachaite njakoja.
Izvinete me za latinicata - pisha ot laptop i njamam kirilica na klaviaturata.
Yasno e che nai - interesnata diskusija teche po quto, taka che ste se radvam ako moga da diskutiram po-skoro da se ucha ot vas tam.
ICQ to mi e 223245. KOKO chestit rojden den predvaritelno.
Kasmet i uspeh na vsichki.
Коментар
novichyk
GBP/USD
Коко мойта стратегия за търговия е рейнджова . Опитвам се да купувам по подкрепите и да продавам при съпротивите .1.33 не вярвам да видим , максимум 1.3150
Не новичък за сега не повече от 1.33 но според мен ще си рейнджим като пичове известно време освен ако г7 не натиснат китай,а покрай изборите арабите, между другото ако има някакъв мюсюлманин тук да му е честит курбан байрам, не гръмнат някоя бомба което е неизбежно тоест тогава сме нагоре а преди резултатите обръщаме защото ще са уж успешни. Но въпреки целият този фундамент то и Петър ви го каза оня ден ще си рейнджим което е супер за нас но не съм съгласен с него само с долната граница, даже мисля че ако някой отвори поръчка сега в която и да е посока без стоп все ще излезе на плюс, но това не е препоръка да не се навие някой. А иначе не съм се отказал от 1.38++ и после 1.1
Коментар
Новобранец 2
GBP/USD
момчета, къде ги гледате тези графики
Коментар
novichyk
GBP/USD
Петре аз графики и да гледам нищо не виждам , опитвам се да търгувам фундаментално
Novichyk,поразгледай добре графиките,препоръчвам ти да започниш от седмична и на нея да обърнеш подобаващо внимание.
Вярно е,че корекция на възходящото движение ще има(без нея не виждам как да стане),но тук за мен сме едва в началото на 2/3/5/5, и като цяло казано просто,следващата седмица аз я пиша много профитна за удължилите GBP/USD.
Пожелавам много здраве и успехи на всички пишещи и четящи във форума. ))
Коментар
novichyk
Д/Й
Не издържах и купих на 102.65 на 102 позицията по 3 стоп под 101.60
Коментар
novichyk
GBP/USD
Ама всички ли мислете че тръгваме към нови върхове? Поне ще знам къде са ми отишли паричките)
Коментар
novichyk
GBP/USD
Пореден аз днес го удължих на 5 пипса от дъното , но го затворих на 1.8690 . сега чакам да си го скъся , защото мисля че днес просто се прибират печалби и в понеделник сме отново надолу!
Novychuk,точно срещу кабела ли ще играеш.Нама ли нищо друго за игра?
Поне преброй до 10,преди да го сториш,става ли?
Коментар
КОКО
novichyk - сакън,недей да шортиш кабела.Запътил се е към 1.9030 , а при пробив тест на 1.9560 и според мен 1.97++
Ти си знаеш обаче най-добре.Парите с си твои
Коментар