IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Brain

Очевидно постът ти за най-голямата глупост беше адресиран до мене. Така и не схванах
    каква е глупостта.

Коментар

• Наблюдаващ

Благодаря за поздравленията.
      Предлагам ти схема:
      Отворил съм дълга на 1.30. На 1.29 съм удвоил. Платформата ми не позволява сумиране
      на сделките /повечето са такива/, а ги брои за две отделни сделки. На 1.31 затварям и
      двете позиции. Колко пипса ми е профитът? Очевидно 100 от първата и 200 от втората
      позиция. Не ти ли се струва много неестествено да броя 150 п. от усреднената на ум
      цена 1.2950? На практика аз прибирам 300 п. всеки от които на стойността на първоначалния
      вход от ДВЕ самостоятелни сделки.

Коментар

• Brain

Кое по-точно, Brain?

Коментар

• Дон Карлос

Това беше една от най-големите глупости, който някога съм чувал. Честно. Рядко срещано невежество.

Коментар

• Дон Карлос

Ще си позволя да изразя становище, че това не отговаря съвсем на същността на единицата пип. Тя изразява нива на котировките, разлика в нивата и т. н. Самата печалба от дадена позиция е функция, зависеща от размера на лота, т. е. печалбата=пипове*лотове(размер на лот).
            Знам, че в твоя случай лотът е 10К, затова един пип от лот се явява една единица от втората валута в позицията.
            Дано не ти се струва дребнаво това уточнение, но все пак мисля, че коректността го изисква.

Коментар

• Наблюдаващ

Вторият подход.

Коментар

• Дон Карлос

Поздравявам те за отличния резултат.
                Мисля, че е коректно да уточним пиповете в твоя отчет дали са разлика между цена отваря и цена затваря или разликата, умножена по броя лотове. Доколкото си спомням, ти използваш втория подход, което може да е леко объркващо за тези, които не са следили по-отдавна форума.

Коментар

• Дон Карлос

Да.

Коментар

• Дон Карлос

Доне, тук ли си още?

Коментар

• Platformi

Blagodarja ti KOKO

Коментар

• Platformi

Ne tova mi e ICQ to , to e malko po specialno no ne se plashete ot tova - 223245 tova e! Leka vecher na vsichki do ponedelnik.

Коментар

• Platformi

Приятен уикенд на всички и от мене.

Коментар

• Platformi

новичък лека Джека пропуснал си някоя цифра в Кю номера си моя е 179085372 На всички лека нощ и приятна почивка нали за това бачкаме 5 дена
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Platformi

Успех и на теб Коко , Лека вечер на всички до понеделник!

Коментар

• Platformi

Джека Евър имат добра платформа за която нямам мнение на реална но съм ги пробвал на демо и понякога особено при новини блокират и това беше причината да не открия сметка при тях, не искам да правя реклама на никой но в бг стс имат добра платформа а елана са добра фбк но имат мижава платформа и неизгодни условия но защо не пробваш на демо навсякъде и да си прецениш.

Аз направих нова добавка към паунд йена
                                Успех и лека вечер на всички

Коментар

Working...
                                X