IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• петрола

Не знам кой какво ти дължи. Аз съм се хванал на бас с пазара и вече изразих мнението си, ще си говорим пак. ако не съм прав обезателно ще те поздравя във форума.

Коментар

• петрола

znae6t - КОКО ми плати едни 100$ от един бас за Канадеца :-) Ако искаш и ти да сложиш 100$ ?
      Имаше и един "новичък" - и той ми дължи едни 100$ от паунд/канадец ма нещо никакъв го няма вече

Коментар

• знаещ-незнаещ

Ако искаш да кажеш че трябва да се КУПУВА сега usd/cad то не бих се съгласил с теб.
        Двойката е за продаване.Друга тема е как и за колко дълго.

Коментар

• Звездобройци

Вашко-Клепалото - дано всички тези действия да ти помагат,но аз залагам на сигурното - АНАЛИЗ, безпристрастен и обективен,на база знания и натрупан опит

Коментар

• петрола

Петре, ако имаш предвид, 4е трябва да се залага на продължение на низходящото движение на USD/CAD ще трябва да не се съглася с теб, моите очаквания са за обратен поход над 1,27.

Коментар

• Звездобройци

Звездобройци,врачки и квото се сетиш по темата.
              Аз мятам кокали и боб.Гледам и на кафе.

Коментар

• ИНФЛАЦИЯ

С аромат на бадеми за долара

Коментар

• петрола

Гледам вече и звездобройци има тук :-)

Коментар

• петрола

Здравейте спекуланти.
                    Тези които заложиха на поскъпване на канадеца имат повод да почерпят и да не бързат да затварят позицията :-)
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Kotaranko

Не съм много запознат с времевите отношения по Елиът освен прочетеното тук там . Ган го изчетох но той си е просто един много добър техн. анализатор лично за мен за мен . Миля че проблема при повечето "ганисти" е че го приемат прекалено буквално без да ползват собствената си фантазия и поради това методите му им се виждат прекалено сложни , несъвместими с днешния ден или прекалено екзотични и трудни .Луната я ползвам от година и нещо за определяне на цикличността при EUR/USD. Дори да има разминаване съм забелязал че в подбни дни пазарът полудява макар и понякога съвсем за кратко В такива дни просто си държа очите отворени . Разбира се бъркал съм но в повечето случаи е било за добро изостреното ми внимание .
                      Ползвам и други цикли освен лунния . Точните дати и часове обаче за които пиша тук са нещо друго . Още имам някой разминавания ( онзи ден с 1.5 часа ) и още шлайфам метода си на прогнозиране на точните часове и дни на обръщане на пазара . Ползвам фибуначи но не като цели по вертикала а като времеви зони и ги съчтавам с други фактори и с циклите ( то май и по Eлиът е така ) . Днешното връхче в 15.51ч. ми се размина само на 9 минути Трябва да видя 25 май дали и при мен няма да излезе като набор от числа . В случай на съвпадение и на твоите и на моите методи коментара ще е излишен Всъщност засичането на някой времеви точки с тези на цените е ключа който търся от доста време . Така пестим време и вместо да седин пред ПС то просто поглеждаме нужните часове или дни и вземаме решение .
                      Ползвам понякога квадрата на Ган , но с колелото му нещо не мога да се оправя ((( .Предполагам че бъркам някъде

Коментар

• петрола

Новината за запасите някой я е знаел преди около 2часа и целия зор е бил продажбата на еврото от 1.2660 до 1.2610.От тук нататък the only way is UP!

Коментар

• EUR/USD

Само кабела да издуха 1.84 и всичко е ОК.

Коментар

• EUR/USD

ami az pitam za6toto ne znam, no mai nikoi ne iska da mi otgovori !
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• EUR/USD

Ne ozna4ava li,4e dolara 6te ska4a?

Коментар

• EUR/USD

Е, как какво - рейндж

Коментар

Working...
                                X