If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
20п се равняват на 36 п в кабела, защо да е голям стоп - по скоро тп може да е по-скромен, а иначе от два дена мам сел поръчка от 6898 със стоп 6910 така че си прав
Ако влизате гледайте стопа да е още по-близък , все пак става въпрос за тази двойка и за нея 20п са доста време , и недейте с много по-скоро за някой друг пипс с малко и за спорта .Че там стават и изненади и движението е в паунди , а те са си скъпи.В момента не търгувам нищо , защото съм си внушил че ми е лош период.
Затворено дългото евро на 86, май е време за корекция. Така или иначе, повече хляб виждам в кабела и оставям само него. Мерси supertrader и КОКО за идеята за късо евро/паунд, не го бях забелязал.
Supertrader, определено кабела ще ходи нагоре. С това биче поглъщане просто няма съмнение за мен, че ще се изстреля с първа цел 1,8580, следваща 1,8670 и т.н.(фиботата и вие ги виждате). Даже аз се замислям да затворя дългото евро и да оставя само кабеларката. На еврото потенциала му е ограничен доста пък и там влязох при сигнал на дневна и изтървах голяма част от движението. Препоръчвам на всички, които са си купили кабели да ги държат, а тези които не са - да си купят овреме, стопа е дъното.
Успех на всички!!!
Коментар