IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• big All

Благодаря PPP!

Коментар

• Огнян Коев

Слушай мишка,първо не съм ти "бре" и второ балъци НЕ ОТВАРЯМ.
      Кой разбрал-разбрал.Кой не е-да е.
      А ако не си брокер и търгуваш по такъв начин значи си глупак.

Коментар

• big All

5/20 12:30 NYT Fed Chairman Greenspan Speaks
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• big All

Някои може ли да ми каже със сигурност в колко точно часа ще говори чичко Ал,защото има противоречива информация?

Коментар

• Огнян Коев

mani go toia astor prosto edin ot glupacite na koito ne tribva da se obry6ta vnimanie
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Огнян Коев

Както винаги в тоя Форум , когато започне да се обсъжда нещо интересно и ........... се започва с глупостите . Питам се защо?? Отговорът е много прост ще си кажат някой ,но нека всеки сам да си отговори на него . Астор 33 кажи използвал ли си тази техника ??? От колко време ???? Защо смяташ , че не действа ??? Аз я използвам и това ми носи доходи !!! Ако ти не можеш нещо , това не значи че то не работи , или че никой друг не може да изкарва пари от това , не мислиш ли ??? Това не е заяждане , просто ми е писнало да чета едно мнение и някой си да го оплюва ведна след това без дори да се обоснове както трябва .
              КЪДЕ Е ТВОЯТА ОБОСНОВКА , БРЕ ???
              It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• EUR/USD

Момчета, на къде сме? Тоя мек долар да не ни врътне някой номер и да го видим на 1.24? Аз съм за нагоре, но да няма изненади...

Коментар

• Огнян Коев

Ти да не си брокерче та ги запържваш така балъчетата с тези хеджирания?
                  Докато има хора ще има и лапни шарани.

Коментар

• EUR/USD

mai po4va malka korekcia , kak mislite vie
                    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• the fan*: eur/usd

Индианец :
                      Абсолютно !!!
                      Съгласен съм с теб )
                      GBP/USD - не мисля че ще падне под 1,8180 , считам че от нива 1,8200-40 трябва да се купува за 1,8506 ,а при успешен пробив 1,8760 , но знае ли човек )
                      Пожелавам успех на всички
                      It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• Майтап

Варна може и да си много прав

Коментар

• the fan*: eur/usd

Огнян Коев:
                          И на на последно място - маржина не се увеличава, ако откиеш до размера на насрещната позиция.

Коментар

• Майтап

Varna, не знам за скоростта, но определено падане с 1 фигура при паунда за 15-20 мин си е доста бързо...това ме притесняваше вчера като говорехме че кабела може да се "омаже"...

Коментар

• Майтап

Само този пробив да не е така наречения "final squeeze" преди да обърне пазара. Само споделям, защото я няма скоростта от предните дни.
                              Работа и заплата?

Коментар

• USD/JPY бонго

В коя посока е бонгото ,защото " пинсетата" на дневна много народ я вижда като триъгълник?

Коментар

Working...
                                X