If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Слушай мишка,първо не съм ти "бре" и второ балъци НЕ ОТВАРЯМ.
Кой разбрал-разбрал.Кой не е-да е.
А ако не си брокер и търгуваш по такъв начин значи си глупак.
Както винаги в тоя Форум , когато започне да се обсъжда нещо интересно и ........... се започва с глупостите . Питам се защо?? Отговорът е много прост ще си кажат някой ,но нека всеки сам да си отговори на него . Астор 33 кажи използвал ли си тази техника ??? От колко време ???? Защо смяташ , че не действа ??? Аз я използвам и това ми носи доходи !!! Ако ти не можеш нещо , това не значи че то не работи , или че никой друг не може да изкарва пари от това , не мислиш ли ??? Това не е заяждане , просто ми е писнало да чета едно мнение и някой си да го оплюва ведна след това без дори да се обоснове както трябва .
КЪДЕ Е ТВОЯТА ОБОСНОВКА , БРЕ ???
It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!
Индианец :
Абсолютно !!!
Съгласен съм с теб )
GBP/USD - не мисля че ще падне под 1,8180 , считам че от нива 1,8200-40 трябва да се купува за 1,8506 ,а при успешен пробив 1,8760 , но знае ли човек )
Пожелавам успех на всички
It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!
Varna, не знам за скоростта, но определено падане с 1 фигура при паунда за 15-20 мин си е доста бързо...това ме притесняваше вчера като говорехме че кабела може да се "омаже"...
Коментар