IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Dr

Здравей, Докторе! Все пак по-добре е Грийнспан да каже, че напуска.
    Тогава вероятно кабелът и EUR/USD ще тръгнат на север.
    Желая ти успех!

Коментар

• big All

bnight айде малко по сериозно, за какъв крах става дума че той ли е единствената умна главица в щатите, и това за 30 -40 мин 1500 пипс-а звучи абсурдно.

Коментар

• GBP/USD

Добър вечер !!
        Здраве и успех на всички !
        Не зная точно в колко часа ще говори Грийспан ,но съм убеден ,че няма да напусне ...Това поредния слух,който май оказа въздействие на пазара днес !
        Кабела няма да падне под 1.82 -това е дъното ! Лично мнение !
        Успех !!

Коментар

• big All

За еврото не знам, ама за икономиката - имаше хора които бяха корифеи и всичко зависеше от тях - бай Тошо например. Някакси ми е трудно да сложа редом с него Алън.
          Между другото аз си хортувам сега защото закрих позициите си. Държа птичката, пък за орела - ще видим.
          Успех!

Коментар

• GBP/USD

Тука е момента според мен за една здрава покупка (след малко ще кача и графика) - 1.8220-1.8240.
            Най-много да стигнем още до 1.8100/10, което е следващата цел на графиката, но това би било max. спад.
            Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
            Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• big All

Не съм следил новините от последните няколко дни заради проблеми с интернет доставчиците. Та ако слуха за напускане на чичо Алан е верен незнам дали разбирате какво значи това. Дефакто това за 30-40 мин би могло да изтреля еврото на 1,40-1,50 просто това ще означава крах за икономиката на Щатите.Късмет на всички.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

ot tvoita usta v bojiite ushi !!!
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• EUR/USD

Предполагам ще е неутрален. Ще ни даде възможност в събота и неделя да тълкуваме какво точно е казъл.

Коментар

• EUR/USD

След 20 мин. 1.3-1.4 :-) хайде петък вечер е!

Коментар

• EUR/USD

Пазара замира. Чака нашия човек.

Коментар

• EUR/USD

това за напускането си е факт който си мисля че е вече 99% сигурен...вярно че човешката природа е такава че ако може до край да държи кокала но все пак и други фактори играят там...

по интересното е за лихвата...

Коментар

• EUR/USD

Ако сега обаче бай Алън потвърди, че окончателно напуска долара го чакам да поевтинее. Ако каже, че напуска, но пък изрази и загриженост от инфлация, съпродовдено с още едно вдигане на лихвите, доларът го чакам нагоре. Ако каже, че остава и вдига лихвите, доларът го виждам на 1.235...Сценарии много

Коментар

• EUR/USD

Скучна седмица , но с добър край . Надявам се хвърлячите на боб да са добре )))

Коментар

• протест

Купих в Е/$ като протест срещу огромния им дефицит и жабетата,които им го плащат от страх.

Коментар

• ~~~~~~~

"Аз съм на демо, не правете като мен!"

Юлиян в началото на седмицата държеше да започвам постингите си с горното изречение: ето - има ги тези думи, които са паролата, за да мога да пиша тук /за негово и МОЕ спокойствие/. Аз съм човек с чувство за отговорност...

Юлиане, не за да ти "натрия носа" искам да напомня И за моето НЕПРЕТЕНЦИОЗНО съществуване под слънцето - дали пиша тук, или - не, това не ми пречи да си играя играта. Времето за рекапитулация дойде.

Отворените позиции /НА ДЕМО!/ ми донесоха:
                                USD/JPY - buy /от петък/ 107,24 +83 п.
                                EUR/USD - sell /от понед./ 1,2603 +53 п.
                                GBP/USD - sell /от понед./ 1,8475 +221 п.

За да те успокоя, за трети път : това е само демо, не играйте така!

Има хора, непретенциозни като мен, за които това е добър профит, твоите върхове и цели , разбирам, са други, но всеки мери с различен аршин , бе човек.
                                Аз съвсем сериозно уважавам теб и групата добри играчи, които представляваш /вие май се отделихте от тоя форум/, но всеки има право на избор.

Приятен уикенд на всички и успехи след празниците!

Коментар

Working...
                                X