If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Станимире, препоръчвам ти да запалиш интереса на твоя научен ръководител по спот- търговията, няма начин /ако не се е занимавал досега/ да не го впечатлиш.
А литература по въпроса има с томове- върни се назад в тоя форум и ще ги видиш, когато срещнеш името Бараков, само него не можеш да изчетеш.
...и други индикатори има, освен 200- дневната МА, които сочат, че движението на EUR/USD надолу още не е консумирано НАПЪЛНО, но съм на мнение, че лимонът не може да бъде изцеден докрай /от мен/, без да стане сакатлък, някакъв... Затова и затворих позицията на +90п.
Но хората около мен обикновено са по- сръчни! Забелязвам го все по- често ! ;-)
Здравейте,
Искам да ви помоля да препоръчате някаква литература подходяща за изготвянето на дипломна работа в областта на организацията на валутната търговия. Не става въпрос за анализи, а конкретно за организацията.
NFP, retail sales , trade balance на + (=> Q1 GDP revision на + 3.4-3.7)
остава и данните в понеделник да са = или > на очакванията ....
затваряне днес някъде тук (под 2780-30 , МА 200 и МА 10,14 не са се пресичали от доста време)
може да ни закара още доста надолу......
не бих търсил дъно ... успех на всички!
koks, с риск да стана банален, но си мисля че силен долар е нужен на щатите само заради китай. обърни внимание че независимо от тези толкова ниски нива никой от еврозоната, англия и т.н. не прави нищо по въпроса. само изявления които по никакъв начин не помагат за някаква промяна в курсовете. това отново ме навежда на мисълта че май всички чакат 18.05 (ако ще има нещо с юана тогава). но ще ми е много интересно ако китай не направи нищо по въпроса, какво ще се получи. все пак си мисля, че другата седмица ще имаме същите движения като тези дни, но в обратна посока...това е само мнение...все пак се надявам да излезна прав, че иначе противното ще се отрази малко кофти на акаунта ми
Коментар