IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Затворих честито сега е 53 следват поне 15п надолу

Коментар

• EUR/USD

Мастодонт затворих половината следващата в 1808 какъвто и да е курса

Коментар

• EUR/USD

Айде готово
        Пак стана

Коментар

• EUR/USD

новата свещ на 30м започва излез на 44

Коментар

• EUR/USD

отворих голяма сума дълъг кабел от 8620 на графика затварям на 8640 на графика след 10м печалба 16п

Коментар

• EUR/USD

Готви дълъг кабел от 20 със затваряне на 40 за 20п за 10м готови старт

Коментар

• EUR/USD

Да бе мастодонт напазарувах, хайде да правим старият номер за скалпа бъди готов

Коментар

• EUR/USD

sell 1.2709
                  sl 1.2735
                  tp 1.2670

Коментар

• EUR/USD

Станимире, препоръчвам ти да запалиш интереса на твоя научен ръководител по спот- търговията, няма начин /ако не се е занимавал досега/ да не го впечатлиш.

А литература по въпроса има с томове- върни се назад в тоя форум и ще ги видиш, когато срещнеш името Бараков, само него не можеш да изчетеш.

Успех!

Коментар

• EUR/USD

...и други индикатори има, освен 200- дневната МА, които сочат, че движението на EUR/USD надолу още не е консумирано НАПЪЛНО, но съм на мнение, че лимонът не може да бъде изцеден докрай /от мен/, без да стане сакатлък, някакъв... Затова и затворих позицията на +90п.

Но хората около мен обикновено са по- сръчни! Забелязвам го все по- често ! ;-)

Успехи!

Коментар

• Литература

Здравейте,
                        Искам да ви помоля да препоръчате някаква литература подходяща за изготвянето на дипломна работа в областта на организацията на валутната търговия. Не става въпрос за анализи, а конкретно за организацията.

Благодаря Ви!

Коментар

• EUR DOLL

"....................[Multi-day outlook] BEARISH for 1.2000 - weekly close above 1.3125 turns neutral. "

Коментар

• EUR DOLL

аз мисля че сме нагоре?

Коментар

• EUR DOLL

NFP, retail sales , trade balance на + (=> Q1 GDP revision на + 3.4-3.7)
                              остава и данните в понеделник да са = или > на очакванията ....
                              затваряне днес някъде тук (под 2780-30 , МА 200 и МА 10,14 не са се пресичали от доста време)
                              може да ни закара още доста надолу......
                              не бих търсил дъно ... успех на всички!

Коментар

• Нов FOREX анализ

koks, с риск да стана банален, но си мисля че силен долар е нужен на щатите само заради китай. обърни внимание че независимо от тези толкова ниски нива никой от еврозоната, англия и т.н. не прави нищо по въпроса. само изявления които по никакъв начин не помагат за някаква промяна в курсовете. това отново ме навежда на мисълта че май всички чакат 18.05 (ако ще има нещо с юана тогава). но ще ми е много интересно ако китай не направи нищо по въпроса, какво ще се получи. все пак си мисля, че другата седмица ще имаме същите движения като тези дни, но в обратна посока...това е само мнение...все пак се надявам да излезна прав, че иначе противното ще се отрази малко кофти на акаунта ми

Коментар

Working...
                                X