If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голяма сопа изядох, нямам думи. Май за последен път правя опити да играя срещу тренда, въпреки че не беше лишено от идея. Вместо да се мъча да играя корекциите трябваше просто да си сложа ордерчето продава на 1,8285 и стопчето на 1,8432 и да ходя да си лягам. НО, човек се учи цял живот. Това с бичето поглъщане е носило и профити много пъти, но явно този път не се получи. Студената вода и другата седмица пак на хорото.
Успех на всички и следвайте тренда, за да не изгорите като мен.
kiril123 да съгласен при затваряне под 1,26 сме много надоло. За затваряне над 1,26 първото ниво което виждам и ще окаже съпротива е 1,2570 след това 1,2580 и ако имаме късмет 1,26 но се съмнявам. Късмет. PUL ако си вълк единак защо си споделяш позициите ?
Не знам за хеджирането със същата валута, но излизам от дългата USD/CHF и добавям към дългите EUR/USD. Яд ме е че не ползвах стоп за EUR/USD, при което сега щях спокойно да гледам пазара от страни, а не да продължавам да правя глупости. До довечера ще реша какво около 19:30 мога да преглътна като загуба, но може и да се усмихне щастието ........
Добър ден на всички.Ето малко интересни идеи за мен в момента ситуацията е силно продава като стоповете трябва за безупасност да са малко над 1,2680 или малко над 1,26 целта е силно оптимистична 1,23 но мисля че ще я видим до две три седмици. PUL виждам че си нов във форума? Кажи при кои брокер играеш че ми стана любопитно и реално ли търгуваш? Както и няколко думи за ММ-а които ползваш.
Коментар