До края на март златото има сериозна вероятност да е под 800. На края на 2014 под 500
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПротоколе, бъди малко по-снизходителен към злотарчетата, щото аз вече намирам за разбираеми техните псувни, обиди и откровени нападки. Виж постовете на Иванчолак, както и на този световнонеизвестен ентусиаст. Виж колко много си приличат. Тези злобари не могат да сдържат гнева си поради простия факт, че са изгубили 600 долара на една единствена тройунция!
Имотите са паднали с 40% за тези 5 години, но аз да виждаш да унивам? Никога, защото през тези 5 години имотите са ми носили текущ доход, който до голяма степен - около 30% ми е покрил цената на инвестицията. Докато при нашите приятели посочени по-горе освен чистата загуба , няма утеха като текущ доход. На най-голямата греда са се провесили като свински трупове, но за това вина ние нямаме нали. И аз пазаря разумно физическо злато в скромни количества спрямо основното ми портмоне, но не съм фанатик или талибан като тях......
А златарите, FOREX експертите и любителите на акции ще продължават да те бъзикат - нали трябва да те провокират за да те зарибят. Лично мнение и съвет - бързите пари, бързо идват и ..още по-бързо си отиват (личен опит). т.е. не влагай пари в нещо от което да не можеш да се отървеш за минути а същевременно да можеш да го държиш с години...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЙощ е балон бре Миташки, макар и не вече дирижаблов.
Поне още 1/4 хелий за пускане има
http://seekingalpha.com/article/1879...y?source=yahoo
Тайлър някой си от Nomura казал, че средната добивна цена за злато за Q3 на 2013 г. е паднала до 654 щатски долара за унция,...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.
Небалон !!!!
Поне още 1/4 хелий за пускане има
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМожеш да закриеш късите сега. Ако ме беше послушал - до тук са 10$
Относно коментара ти - ако се водиш по злото можеш да останеш без пари и без ерекция
Имотите са паднали с 40% за тези 5 години, но аз да виждаш да унивам? Никога, защото през тези 5 години имотите са ми носили текущ доход, който до голяма степен - около 30% ми е покрил цената на инвестицията. Докато при нашите приятели посочени по-горе освен чистата загуба , няма утеха като текущ доход. На най-голямата греда са се провесили като свински трупове, но за това вина ние нямаме нали. И аз пазаря разумно физическо злато в скромни количества спрямо основното ми портмоне, но не съм фанатик или талибан като тях......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеА предчуствие за хуй не те ли гони??
Относно коментара ти - ако се водиш по злото можеш да останеш без пари и без ерекцияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНещо се гласи при злото. Имам предчувствие за 20$ надоле следващите часове
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеДо Юли месец 2014 предвиждам 1900-2300$Ще си поиграете още малко известно време ...после ще си приберете пак прастенцата в дупенцата...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКакви са шансовете според вас,златото да удари 2000 $ през 2014?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЖалко, че не го играя на късо....
Сега ми се струва, че скоро ще пробие 1200$ - съдейки по движението на някои акции (златодобивни компании), които следя от известно време....правя им поведенчески анализ
Заедно с наличните BVN и EPU в момента по това направление имам 1.2% от портмонето.
Реално оттук нататък аз не чакам повече от 20-22% спад на злото, но пък артиите могат спаднат и повечко, особено GDXJ може и до 20$ да иде.
Смятам да усреднявам все по надоле, дори 15% и отгоре на парите ми може да станат в един момент. При временните подскоци свързани с международни кризи ще намалявам...и така.
Не знам ( и едва ли някой знае) колко време/години може да идат, ма мисля че за 3-4кратни печалби търпението ще си заслужава.
Все още съм си в лагера на мечките
Коментар
�
Коментар