IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Нещо ще се случи в деня на пуйката.
    Нямам къси, нито дълги - друго си е да имаш жълто под ръка, .... но купено на добра цена
    Жалко, че не го играя на късо....
    Сега ми се струва, че скоро ще пробие 1200$ - съдейки по движението на някои акции (златодобивни компании), които следя от известно време....правя им поведенчески анализ
    Last edited by Protokol; 02.12.2013, 22:39.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
      Какви са шансовете според вас,златото да удари 2000 $ през 2014?
      Хахахах Това вече не е за тази тема, а за бисери и вицове

Коментар

Какви са шансовете според вас,златото да удари 2000 $ през 2014?
        Според мен - същата като да седнат на една маса Шимон Перес и Али Хаменей.

Коментар

• Какви са шансовете според вас,златото да удари 2000 $ през 2014?

Коментар

• Златото отчете най-лошия си ноември от 1978 г. насам
            http://www.investor.bg/surovini/365/...-nasam,162482/
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
              Сподели да не зарадваш с трудовите си успехи
              Няма проблем- грубо около 89285 талера, което прави къде 71 тройунции злато текущ доход.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Ами не се вижда колко бавно го пишеш
                Виж сега кое ти е голямата заблуда! От 1997-ма до 2013г. има около 16 години безвремие за теб. Ако хипотетично нищо не си продал, а само купуваш като мен разни активи, то ти не си получил 1ст. текущ доход от това жълто , а си дал много средства и нерви за да го опазиш. Искаш ли да ти споделя моят общ текущ доход от имотите и акциите ми за тези години? Ще се смаеш $амиго$
                Сподели да не зарадваш с трудовите си успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                  ще ти го напиша бавно за да можеш поне малко да го схванеш. Купувам злато от 97 тичай да провериш какъв е бил курса тогава
                  Ами не се вижда колко бавно го пишеш
                  Виж сега кое ти е голямата заблуда! От 1997-ма до 2013г. има около 16 години безвремие за теб. Ако хипотетично нищо не си продал, а само купуваш като мен разни активи, то ти не си получил 1ст. текущ доход от това жълто , а си дал много средства и нерви за да го опазиш. Искаш ли да ти споделя моят общ текущ доход от имотите и акциите ми за тези години? Ще се смаеш $амиго$

Коментар

ще ти го напиша бавно за да можеш поне малко да го схванеш. Купувам злато от 97 тичай да провериш какъв е бил курса тогава
                    Един от двама ви - ти или ФМ (не ми се рови сега) преди време беше казал че златото никога не се променяло и от вековете все едно и също количество хляб се купувало.

Та значи - колко според тебе струват 350 самуна от около кг сега и колко би трябвало да е унцията дето ги купува ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Абе сякаш има още хляб в късите. Нямам къси де. Само си спамя.
                      Нещо ще се случи в деня на пуйката.
                      Нямам къси, нито дълги - друго си е да имаш жълто под ръка, .... но купено на добра цена

Коментар

Нещо всички се умълчаха...
                        Абе сякаш има още хляб в късите. Нямам къси де. Само си спамя.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Нещо всички се умълчаха...

Коментар

И още по бавно да им го обясниш..едва ли ще им влезне нещо в главите..

Коментар

Слушайте мастъра и няма да сбъркате. Такива безплатни лекции никъде няма да намерите.
                              Ако бях го слушал щях да се набабаня в злато на пика

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Тези безплатни апокалипсиси ги слушаме от петилетка и кусур.
                                А и ти щото пък голямо прокопсване прокопса от слушане
                                Прокопсал е ми! От две години е на загуба само 600 талера, а като напомниш това почва да се зъби и обижда като бясно куче.

Коментар

Working...
                                X