If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Златото и среброто в момента са изключително подценени. Многобройните интервенции от страна на световния финансов олигопол ги направиха невероятно привлекателни като цена. Трябва да се радвате, че цените на физическото злато и сребро са все още на тези хипер ниски нива.
Ще разберете за какво става въпрос едва когато през първите месеци догодина се спука най-големия балон във финансовата история на света - щатските съкровищни бонове! Това ще повлече надолу и останалата част от хартиената планина. Ще бъде нещо невероятно - голямото ПУК. Тогава всички онези активи, които съм упоменал в подписа по-долу ще се изстрелят като с катапулт и ще поскъпват непрестанно в течение на няколко години!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Тази графика ми изглежда доста логична и покрива това, което съм прогнозира: таргета в момента е 1000! да не забравяме все пак, че златото е...."луксозна стока"...:
Според мен сме в зоната на Fear и $700 в рамките на следващите две години е неизбежно.
Естествено съм на ясно, че шанса тази прогноза да се сбъдне клони към 0.
Тази графика ми изглежда доста логична и покрива това, което съм прогнозира: таргета в момента е 1000! да не забравяме все пак, че златото е...."луксозна стока"...:
Според мен сме в зоната на Fear и $700 в рамките на следващите две години е неизбежно.
Естествено съм на ясно, че шанса тази прогноза да се сбъдне клони към 0.
А знаете ли, че част от това споразумение е забраната на Иран да изнася нефт срещу злато? Обърнете внимение! Всяко друго заплащане е разрешено с изключение на злато. Това нещо да ви говори?
Пак ли нещо велико ти говорят звездите ?
А инак аз съм от тия които застъпват връзката между златото и нефта.
Нефта догодина ще се насочи към 80-85 , а злото към 900$ унция.
Дори на шматката Полсън не му останаха пари и се отказа публично от злото вече....тренда е ясен.
Златото продължава низходящото си движение, като зоната 1208/10 става все по-реално достижима
Глупавите хора вълнобройстват и броят съпротивите и подкрепите на графиките. Умните хора, гледат съвсем различни показатели... Примерно, по коя новинарска емисия или по коя специализирана финансове новинарска мрежа излязаха подробности по сключеното от Иран споразумение с 5-те водещи държави? По никоя!
А знаете ли, че част от това споразумение е забраната на Иран да изнася нефт срещу злато? Обърнете внимение! Всяко друго заплащане е разрешено с изключение на злато. Това нещо да ви говори?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Споко, аз пазаря физическо злато на шестмесечия. Преди 10 дни като беше 1283 вместо цяла тройунция, купих 1/4. Сега като пада ми е кеф, щото оставям за февруари-март следващо пълнене, когато по мои прогнози ще е 800 талера под върха. Сега е само 600.
Колебая се какво да направя...да се отърва от него докато е време...или да изчакам още някой месец...
Точно на това разчитат манипулаторите, ти и всички останали да се "отървете" от него. Интересно, когато всички се отърват от златото, то къде ли ще и отишло и кой ли идиот ще се е "набутал" с него?
Коментар