IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivancholak
    Слушайте мастъра и няма да сбъркате. Такива безплатни лекции никъде няма да намерите.
    Тези безплатни апокалипсиси ги слушаме от петилетка и кусур.
    А и ти щото пък голямо прокопсване прокопса от слушане

Коментар

• Златото и среброто в момента са изключително подценени. Многобройните интервенции от страна на световния финансов олигопол ги направиха невероятно привлекателни като цена. Трябва да се радвате, че цените на физическото злато и сребро са все още на тези хипер ниски нива.

Ще разберете за какво става въпрос едва когато през първите месеци догодина се спука най-големия балон във финансовата история на света - щатските съкровищни бонове! Това ще повлече надолу и останалата част от хартиената планина. Ще бъде нещо невероятно - голямото ПУК. Тогава всички онези активи, които съм упоменал в подписа по-долу ще се изстрелят като с катапулт и ще поскъпват непрестанно в течение на няколко години!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mos70 Разгледай мнение
        Тази графика ми изглежда доста логична и покрива това, което съм прогнозира: таргета в момента е 1000! да не забравяме все пак, че златото е...."луксозна стока"...:

Твойто прогнозиране можеш да си го завреш някаде

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение

Според мен сме в зоната на Fear и $700 в рамките на следващите две години е неизбежно.
          Естествено съм на ясно, че шанса тази прогноза да се сбъдне клони към 0.
          Тази графика ми изглежда доста логична и покрива това, което съм прогнозира: таргета в момента е 1000! да не забравяме все пак, че златото е...."луксозна стока"...:

Коментар

• Според мен сме в зоната на Fear и $700 в рамките на следващите две години е неизбежно.
            Естествено съм на ясно, че шанса тази прогноза да се сбъдне клони към 0.

Коментар

• Точно когато всичко изглежда ясно, тогава идват изненадите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                А знаете ли, че част от това споразумение е забраната на Иран да изнася нефт срещу злато? Обърнете внимение! Всяко друго заплащане е разрешено с изключение на злато. Това нещо да ви говори?
                Пак ли нещо велико ти говорят звездите ?
                А инак аз съм от тия които застъпват връзката между златото и нефта.
                Нефта догодина ще се насочи към 80-85 , а злото към 900$ унция.

Дори на шматката Полсън не му останаха пари и се отказа публично от злото вече....тренда е ясен.
                Last edited by pipbel; 26.11.2013, 23:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
                  Златото продължава низходящото си движение, като зоната 1208/10 става все по-реално достижима
                  Глупавите хора вълнобройстват и броят съпротивите и подкрепите на графиките. Умните хора, гледат съвсем различни показатели... Примерно, по коя новинарска емисия или по коя специализирана финансове новинарска мрежа излязаха подробности по сключеното от Иран споразумение с 5-те водещи държави? По никоя!

А знаете ли, че част от това споразумение е забраната на Иран да изнася нефт срещу злато? Обърнете внимение! Всяко друго заплащане е разрешено с изключение на злато. Това нещо да ви говори?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• GOLD

Златото продължава низходящото си движение, като зоната 1208/10 става все по-реално достижима
                    http://www.mql5.com/en/charts/108457...ctivtrades-plc

Коментар

• GOLD

Златото проби вчера 1250, което дава основание, че може да очакваме движение към 1208/10, което е долната част на канала
                      http://www.mql5.com/en/charts/106880...ctivtrades-plc

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                        Лошо се засили пак на долу...да му еа майката
                        Споко, аз пазаря физическо злато на шестмесечия. Преди 10 дни като беше 1283 вместо цяла тройунция, купих 1/4. Сега като пада ми е кеф, щото оставям за февруари-март следващо пълнене, когато по мои прогнози ще е 800 талера под върха. Сега е само 600.

Коментар

Лошо се засили пак на долу...да му еа майката
                          Ще си купим евтино! Всяко зло за добро
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Лошо се засили пак на долу...да му еа майката

Коментар

Колебая се какво да направя...да се отърва от него докато е време...или да изчакам още някой месец...
                              Точно на това разчитат манипулаторите, ти и всички останали да се "отървете" от него. Интересно, когато всички се отърват от златото, то къде ли ще и отишло и кой ли идиот ще се е "набутал" с него?

Коментар

Колебая се какво да направя...да се отърва от него докато е време...или да изчакам още някой месец...
                                Влади, златото го "натискат" от доста време... препоръчвам ти да прочетеш това: http://www.zerohedge.com/news/2013-1...ld-market-halt

Коментар

Working...
                                X