IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колебая се какво да направя...да се отърва от него докато е време...или да изчакам още някой месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
      Какво трябва да се случи,за да тръгне златото отново мощно на горе?
      Злото не ходи никъде, всичко останало се съобразява с него.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Много просто, ... когато всичко (акции, имоти, икономика и т.н.) тръгнат смело на долу, ... златото ще тръгне на горе.

Всичко е психика ... на хората им писна да им повтарят за кризата ... вярват, че след лошо винаги идва добро ... и залагат на нещо дето ще им донесе дивидент, ... а златото не е в тази група ...
        ... то е измислено като супер резервата на богаташите ... не знам дали евреите или финикийците имат пръст в тази работа, но щом като Бог им е определил да властват над хората чрез материята, то им и е дал златото да си контролират богатството.

Малко го ударих на теория на конспирациите, ... затова моля да бъда извинен

Едно е ясно ако нагодиш движението на златото и не го изключваш напълно от своите инвестиции, то ... ще бъдеш богат.

И както казва Императора, във всеки един момент можеш да си го сложиш в джоба ... и да се изнесеш
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Китайците да кажат, че юанът is as good as gold и да обявят реалните стойности на златните си резерви
          Иначе, дори и отрицателни лихви да вкарат в САЩ и Еврозоната и ЕЦБ да пусне печатницата, най-много да вземат да го натиснат дори още повече чичковците с бради, дето са винаги с 2 хода пред нас.
          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• ?

Коментар

• Къде е Схемата?

Коментар

• GOLD

Картината остава същатаВероятно през деня няма да има кой знае какво движение, защото вечерта има FOMC Meeting Minutes от 21:00 бг. време

Коментар

• GOLD

Поскъпването на GOLD бе ограничено от горната линия на канала и за сега остава в него. Възможен тест на 1260 а при успех и 1250
                  http://dragit.eu/up/N9CLp.png

п.п.Поздравления the_brave за инвестицията ти

Коментар

• Здравейте да се похваля днес за пръв-път си взех инвестиционна монета от Тавекс.
                    Виенската Филхармония (1 трой унция) - 1956 лв. Не съм някакъв експерт, но според мен сега златото е евтино и изгодно за купуване. Разбира се цената може да падне и още, но нищо нее сигурно !!!

Коментар

• GOLD

Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
                      Съпротива среща на 1285/90, с възможно движение към 1300, горната част на канала
                      Спокоен и профитен ден

http://www.mql5.com/en/charts/103463...ctivtrades-plc
                      Картина е същата на този етап

Коментар

• Днес ще има ли regular Friday drop?

Коментар

• GOLD

Съпротива среща на 1285/90, с възможно движение към 1300, горната част на канала
                          Спокоен и профитен ден

http://www.mql5.com/en/charts/103463...ctivtrades-plc

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                            Аз като ти чета постовети ти вечи си милионер.. Преди 2г беше с два НИ, как успя да докараш стойност над милион със спестявания 2К лева на месец за мен си е пълна загадка.
                            Явно чичко Бъфет трябва да взема уроци от тебе. Със спестени от 50К лева за 2 години, стана милионер... Или някой роднина ти е оставил наследство
                            Или не четеш какво си писал преди и се изживяваш като форумен милионер
                            За какви милионери бълнуваш. Просто сега ми е изгодно да пълня, не когато вие се вкарахте с двата крака преди 2 години и оревахте орталъка за 2000 , 3000, 5000.......
                            Last edited by X_Y; 13.11.2013, 13:27.

Коментар

• GOLD

Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
                              Gold прецизно отговори на очакваниятаДвижението от 1361 е все още в сила и възможна цел към 1250/60
                              http://dragit.eu/up/NX5SOLbd.png
                              Както се очакваше, GOLD продължи низходящото си движение и достигна 1260
                              http://www.mql5.com/en/charts/102895...ctivtrades-plc

Коментар

• Темата умря!

А като се сетя колко активна беше цялата 2011-а, 2012-а и до април 2013-а.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X