IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е ся гледай кво става

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Грешиш, винаги си имам достатъчна представа за стойността. Да вземем пример от вчера 10.11. 24 години след началото на демокрацията, някои смехотвори се занимаваха с протести, докато аз реших да напазаря малко златце, щото ми се видя добро триседмично дъно и близо 600 талера под най-големия пик. Като стане 800 талера под големия пик /прогнозирам да е къде февруари-март/ ще си купя и едно "бизонче"
      Аз като ти чета постовети ти вечи си милионер.. Преди 2г беше с два НИ, как успя да докараш стойност над милион със спестявания 2К лева на месец за мен си е пълна загадка.
      Явно чичко Бъфет трябва да взема уроци от тебе. Със спестени от 50К лева за 2 години, стана милионер... Или някой роднина ти е оставил наследство
      Или не четеш какво си писал преди и се изживяваш като форумен милионер

Коментар

• GOLD

Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
        Да не си се консултирал с Нострадамус?
        Дава ми само заето при опит да се свържа
        Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
          Gold прецизно отговори на очакваниятаДвижението от 1361 е все още в сила и възможна цел към 1250/60
          http://dragit.eu/up/NX5SOLbd.png
          Да не си се консултирал с Нострадамус?
          домоуправител

Коментар

• GOLD

Първоначално изпратено от hitfx Разгледай мнение
            Възможен сценарий, но NFP може и да го развалят
            http://dragit.eu/up/LdaSARl.png

Gold прецизно отговори на очакваниятаДвижението от 1361 е все още в сила и възможна цел към 1250/60
            http://dragit.eu/up/NX5SOLbd.png

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
              аз пък най-обичам мечтатели, които си мислят че имат нещо на някаква стойност, а като тръгнат да вземат стойноста остават изненадани че немогат да докарат до полвината... Демек с пръст в ...
              Грешиш, винаги си имам достатъчна представа за стойността. Да вземем пример от вчера 10.11. 24 години след началото на демокрацията, някои смехотвори се занимаваха с протести, докато аз реших да напазаря малко златце, щото ми се видя добро триседмично дъно и близо 600 талера под най-големия пик. Като стане 800 талера под големия пик /прогнозирам да е къде февруари-март/ ще си купя и едно "бизонче"

Коментар

• Ти как си?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Как е, Шемата? Върви ли търговийката?
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Опа!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Успехи Пичове,аз съм парен жестоко от златцето и сега му имам страха,още не мога да се отърся-повече от 2 години
                    Не ти е виновно златото. То си е най обикновен инвестиционен продукт. Ако губиш на злато значи можеш да губиш на всичко.
                    домоуправител

Коментар

• Успехи Пичове,аз съм парен жестоко от златцето и сега му имам страха,още не мога да се отърся-повече от 2 години
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Много обичам някои петъци, пързалката продължава.

Коментар

• 1288, 9 оппааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Еx, ех, ех...
                            Как е, Шемата? Върви ли търговийката?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Еx, ех, ех...

Коментар

• GOLD

Възможен сценарий, но NFP може и да го развалят
                                http://dragit.eu/up/LdaSARl.png

Коментар

Working...
                                X