If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грешиш, винаги си имам достатъчна представа за стойността. Да вземем пример от вчера 10.11. 24 години след началото на демокрацията, някои смехотвори се занимаваха с протести, докато аз реших да напазаря малко златце, щото ми се видя добро триседмично дъно и близо 600 талера под най-големия пик. Като стане 800 талера под големия пик /прогнозирам да е къде февруари-март/ ще си купя и едно "бизонче"
Аз като ти чета постовети ти вечи си милионер.. Преди 2г беше с два НИ, как успя да докараш стойност над милион със спестявания 2К лева на месец за мен си е пълна загадка.
Явно чичко Бъфет трябва да взема уроци от тебе. Със спестени от 50К лева за 2 години, стана милионер... Или някой роднина ти е оставил наследство
Или не четеш какво си писал преди и се изживяваш като форумен милионер
аз пък най-обичам мечтатели, които си мислят че имат нещо на някаква стойност, а като тръгнат да вземат стойноста остават изненадани че немогат да докарат до полвината... Демек с пръст в ...
Грешиш, винаги си имам достатъчна представа за стойността. Да вземем пример от вчера 10.11. 24 години след началото на демокрацията, някои смехотвори се занимаваха с протести, докато аз реших да напазаря малко златце, щото ми се видя добро триседмично дъно и близо 600 талера под най-големия пик. Като стане 800 талера под големия пик /прогнозирам да е къде февруари-март/ ще си купя и едно "бизонче"
Коментар