IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
    Сигурен ли си че са грешни????????/
    Щото аз не мисля така ............
    По скоро ти повтаряш като папагал едно и също............, и човек би си помисли, че си прероденият Схема.
    Имаш представа от инвестиране колкото селски бакалин от астронавтика.
    За съжаление повечето хора са такива и свършват зле накрая.
    И сега бих могъл да направя доста добре обоснован анализ, за бъдещите средносрочни и дългосрочни движения / краткосрочни за благородни метали няма как да бъдат направени/ , но именно заради бакали като тебе ще се въздържа и по-добре да те оставя да повтаряш като папагал заучената мантра.
    Проверката е елементарна - до сега съм бил прав.

Проверката на обратната версия също е много лесна - до сега грешите И да направиш обоснован анализ за покачване той отново ще е грешен. Направо ви се чудя как не се уморихте да губите пари, ама то може би луд умора няма.

Коментар

• Аз имам следното виждане за златото:
      От началото на рейгъномиката до 1992 година се подтискаше на до 360-380 талера, което беше на дубъл под пика преди това за да расте икономиката на САЩ.
      Сега тактиката на Обама с количествените улеснения е същата. На половина от пика от 1911си е едно къде 950 талера за тройунция.
      Тези 950 талера, обаче ще върлуват едно 5-6 години, докато обаманомиката не се вдигне.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Тези с биткоините като ги продадат, тогава да се хвалят колко са направили, защото с тези спадове от по 30% на ден буквално за една седмица могат да си нулират позицията.

А за анализите - кел файда че правиш по-добри анализи, като са все грешни. Аз повтарям само че ще пада, и то си пада
        Сигурен ли си че са грешни????????/
        Щото аз не мисля така ............
        По скоро ти повтаряш като папагал едно и също............, и човек би си помисли, че си прероденият Схема.
        Имаш представа от инвестиране колкото селски бакалин от астронавтика.
        За съжаление повечето хора са такива и свършват зле накрая.
        И сега бих могъл да направя доста добре обоснован анализ, за бъдещите средносрочни и дългосрочни движения / краткосрочни за благородни метали няма как да бъдат направени/ , но именно заради бакали като тебе ще се въздържа и по-добре да те оставя да повтаряш като папагал заучената мантра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Ти счупи всички корелации ... индекси, недвижимост, петрол, суровини.... мислиш ли че е възможно хамериканците да се научат да живеят без кредит... ами кога ще връщате физическото злато на немците

Лично аз имам ниво, на което физическото представлява интерес и няма да съжалявам
          Напротив - просто феновете на златото не разбират корелациите.

Коментар

До края на март златото има сериозна вероятност да е под 800. На края на 2014 под 500
            Ти счупи всички корелации ... индекси, недвижимост, петрол, суровини.... мислиш ли че е възможно хамериканците да се научат да живеят без кредит... ами кога ще връщате физическото злато на немците

Лично аз имам ниво, на което физическото представлява интерес и няма да съжалявам

Коментар

Ти си от ония дето все са на печалба и все прави
              Цялата страна е пълна с такива експерти като тебе и затова до 5-10 години я съществува, като отделна териториална единица я не. От пазарите спечелиха тези, които купуваха и държаха биткойни, а не тези с акциите. Форекс мастера ви направи на две стотинки с една инвестиция от виртуални пари и спечели повече кинти отколокот цял отбор инвеститори инвестирали в деверсифициран портфейл от акции и други залагалки.
              Меду другото аз много по-добре от тебе анализирам пазара на злато и сребро въпреки малкото ми постове за разлика от хилядите безмислените твои
              Ти не ставаш за инвеститор, ти не си инвеститор ти си плюпало за брой публикации с доста съмнително качество.
              Тези с биткоините като ги продадат, тогава да се хвалят колко са направили, защото с тези спадове от по 30% на ден буквално за една седмица могат да си нулират позицията.

А за анализите - кел файда че правиш по-добри анализи, като са все грешни. Аз повтарям само че ще пада, и то си пада

Коментар

Май още не ви е омръзнало да губите от дълго злато Няма лошо, все някой да купува иначе няма как да се продава на късо
                Ти си от ония дето все са на печалба и все прави
                Цялата страна е пълна с такива експерти като тебе и затова до 5-10 години я съществува, като отделна териториална единица я не. От пазарите спечелиха тези, които купуваха и държаха биткойни, а не тези с акциите. Форекс мастера ви направи на две стотинки с една инвестиция от виртуални пари и спечели повече кинти отколокот цял отбор инвеститори инвестирали в деверсифициран портфейл от акции и други залагалки.
                Меду другото аз много по-добре от тебе анализирам пазара на злато и сребро въпреки малкото ми постове за разлика от хилядите безмислените твои
                Ти не ставаш за инвеститор, ти не си инвеститор ти си плюпало за брой публикации с доста съмнително качество.
                Last edited by i1939; 07.12.2013, 16:06.

Коментар

Чакай и на пет цента да стане
                  До края на март златото може да е 1 милиярд долара, а в края на 2014 г един трилион.

вероятността за моята и твоята е 50%-50% тоест или ще стане или няма.
                  И двете прогнози са с еднаква вероятност на познаваемост и смисълът от тях е нулев, тъй като не са подкрепени от какъвто и да е било фундамент или смислен анализ.
                  Май още не ви е омръзнало да губите от дълго злато Няма лошо, все някой да купува иначе няма как да се продава на късо

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    И за мен играта е акции на производители на злато и ако може сребро. Вероятно скоро ще се нахакам, пък каквото такова.
                    Gold Drops Below Cash Cost, Approaches Marginal Production Costs

Коментар

До края на март златото има сериозна вероятност да е под 800. На края на 2014 под 500
                      Чакай и на пет цента да стане
                      До края на март златото може да е 1 милиярд долара, а в края на 2014 г един трилион.

вероятността за моята и твоята е 50%-50% тоест или ще стане или няма.
                      И двете прогнози са с еднаква вероятност на познаваемост и смисълът от тях е нулев, тъй като не са подкрепени от какъвто и да е било фундамент или смислен анализ.

Коментар

И за мен играта е акции на производители на злато и ако може сребро. Вероятно скоро ще се нахакам, пък каквото такова.
                        Определено са препродадени Проблемът при миннодобивните компании е че при ново сриване на златото и среброто много от тях ще фалират заради нерентабилност, тоест трябва да имаш голяма девирсификация на портфейла от различни компании, но определено е хубаво да се оглеждаме по някое време за покупка на подобни акции, защото времето е като 2000-2001 г, и понтенциала за печалба е огромен

Коментар

Аз също ги оглеждам - повечето удрят дъна... но винаги може по-надолу.
                          При 1% спад на златото те спихват с 2%, като и в обратната посока
                          И понеже ще ги държа като пети пенсионен стълб т.е. достатъчно дълго - чудя се дали да са в чуждестранен депозитар или ще стоят по сметка на ИП.
                          Дай съвет ако си наясно или си решил за себе си.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            меки! Ти нали внушаваше ръст от 2 иляди нагорница? Искаш ли да те свърша с инвестори , които могат да ти изкарат червата за 3 минути за тази неправилна прогноса?

Айде погледни първо за коя година и кой месец сам дал тази прогноза...това не ми пречи временно да си попсувам...или не съм прав?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
                              Пу майка му и на златцето...пак се срина на долу....пууууу
                              меки! Ти нали внушаваше ръст от 2 иляди нагорница? Искаш ли да те свърша с инвестори , които могат да ти изкарат червата за 3 минути за тази неправилна прогноса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Жалко, че не го играя на късо....
                                Сега ми се струва, че скоро ще пробие 1200$ - съдейки по движението на някои акции (златодобивни компании), които следя от известно време....правя им поведенчески анализ

Коментар

Working...
                                X