IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги евро/йена на 4 часа рисува evening star.Аз ще следя изкъсо и може да пробвам една къса.
    Успех на всички

Коментар

• Ajax4o

Ако затвори над нея.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
        Селл-а от 1.3470 е затворен на 1.3449, нещо ме съмнява тука...за тва предпочитам да си пребера доларите както казваше един мой познат: Който не ги иска тия долари..на мене да ми ги даде!
        А не трябваше до 1.3455 най много и после към 1.3435
        Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Селл-а от 1.3470 е затворен на 1.3449, нещо ме съмнява тука...за тва предпочитам да си пребера доларите както казваше един мой познат: Който не ги иска тия долари..на мене да ми ги даде!
          ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Златото наближава хубава тренд линия, ще я пробие или не?!
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
              Първоначално изпратено от doomsday
              Ето малко инфо..
              Опция в евро/долар на 1.3500 КО(за тези които не знаят, КО=knock out т.е. един удар и пада).Опцията пада днес в 17:00
              ne znachi tochno che pada. oznachava che se aktivira t.e. se izplanqva, ako ne vidim nikoga prez jivota na opciqta tova nivo to se plashta samo premiqta, no tova si go pishe i v wikipedia
              Kiyosi Ito, това което пишеш е валидно за knock-in опциите, а не за knock-out. При първото задълженията на продавача на опцията влизат в сила, а при второто задълженията му отпадат т.е. изкярил получената премия като чиста печалба без ВЕЧЕ да има каквито и да е задължения!

Иначе съм съгласен, че наличието на изтичащи опции не е показател за посока, а предвестник на относително висока волатилност в определен рейндж. Причината е, че и продавача и купувача се опитват да защитават страйк нивата на опцията от гледна точка на собствения си интерес, който е диаметрално противоположен.
              prav si, prosto gi slagam pod edin znamenatel tai kato principa e analogi4en spiram da pisha che s tazi latinica mnogo krivo
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Фактс е прав за опциите но опции се упражняват доста често и без ние да знаем така че търсенето на вероятната промяна на цената при упражняването на голяма опция е трудно - както Фактс каза там има два диаметрално противоположни интереса.

Кабелната телевизия пак се върна под пивота и close на предишния ден, сега ще излизам, моля като се върна да ми е активиран лимита на късите на 1.9730 макар че С1 за днес е чак долу на 1.9703 ще видим как ще ходим там.

Успех и внимавайте с еврото - днес ще се лови много риба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  Първоначално изпратено от doomsday
                  Ето малко инфо..
                  Опция в евро/долар на 1.3500 КО(за тези които не знаят, КО=knock out т.е. един удар и пада).Опцията пада днес в 17:00
                  ne znachi tochno che pada. oznachava che se aktivira t.e. se izplanqva, ako ne vidim nikoga prez jivota na opciqta tova nivo to se plashta samo premiqta, no tova si go pishe i v wikipedia
                  Kiyosi Ito, това което пишеш е валидно за knock-in опциите, а не за knock-out. При първото задълженията на продавача на опцията влизат в сила, а при второто задълженията му отпадат т.е. изкярил получената премия като чиста печалба без ВЕЧЕ да има каквито и да е задължения!

Иначе съм съгласен, че наличието на изтичащи опции не е показател за посока, а предвестник на относително висока волатилност в определен рейндж. Причината е, че и продавача и купувача се опитват да защитават страйк нивата на опцията от гледна точка на собствения си интерес, който е диаметрално противоположен.

Коментар

• След пробива на сутрешния ледж кабела не можа да продължи нагоре по разбираеми причини-силната съпротива под 1.98, локалния максимум от вчера на 1.9790 не беше преодолян и сега първата цел е 1.9730 стоп нивото 1.98 е много силно и потвърдено и от днешното движение нагоре и опита за преодоляване на 1.9790

Коментар

• Kiyosi Ito..
                      и още едно питане, от къде ти идва прякора, щото ми е интересно дали значи нещо??

Коментар

• Kiyosi Ito..
                        Да, така е..По-големият брой от опциите по пазара не се изпълняват, защото са на малки или средни играчи които не могат да изманипулират пазара, т.е. нямат ресурса и уменията на големите играчи да преценчт кога(в кой интервал от време) и как да си купят опция и как да направят нещата така че да им излезнат тънките сметки Ама тука влизаме в много дълбоки води, които ще ни отдалечат от основното за днес..а именно:
                        ще го пуснат ли надолу еврото за да може да си пребера някой друг долар от селл-а
                        Успех

Коментар

• ...

http://web.hit.bg/signals/ - малко реализъм в момента е на тренд линията по върховете , а крос линията от корекцията по върха 3660 не е достигната.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Kiyosi Ito..
                            Значи не съм съгласен с теб, и сега ще ти кажа защо.
                            Преди 2 седмици пазара като правише рейндж между 1.3250 и 1.3380/90/1.3410 в този рейндж го държаха опции...две последователни еднакви свързани ДНТ опции в нива 1.3250/1.3450 играта с тия опции е прекалено голяма за да кажеш че пазара не се съобразява с тях.Да има случаи, в които пазара минава през тях като бърз влак през малка гара, но не може да ми кажеш че опциите държат само когато пазара е слабо волатилен
                            Тва е моето мнение по въпроса
                            chudesno e che imash mnenie i nabliudeniq, no ne moga da se saglsq zaradi nqkolko punkta. parvo realni danni za opciite real-time ne znam otkade mojesh da imash kato te se targuvat interbank, da ima open interest no tova pak ne dava tochno info za otvorenite opcii i na koi niva sa tochno. vtoro - edno nabliudenie ne moje da pretendira za statistika tova che pazara kogato si go nabliudaval e bil takav e chista sluchainost. vse pak ne se otkazvai ot opciite... no vse pak edin mnooogo malak procent ot opciite se izpalnqvat v kraina smetka, povecheto se prikliuchvat predi padeja
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

PLP..
                              Нещо ми прозвуча доста притеснително твоя поуст, да не би нещата да отиват на зле?
                              Приитеснителното е че позициите са на загуба но играя с малки такива и без стопове.Просто не е приятно да виждаш губещи позиции но това е така щом играта е без стопове и не улучиш посоката .

Коментар

• Kiyosi Ito..
                                Значи не съм съгласен с теб, и сега ще ти кажа защо.
                                Преди 2 седмици пазара като правише рейндж между 1.3250 и 1.3380/90/1.3410 в този рейндж го държаха опции...две последователни еднакви свързани ДНТ опции в нива 1.3250/1.3450 играта с тия опции е прекалено голяма за да кажеш че пазара не се съобразява с тях.Да има случаи, в които пазара минава през тях като бърз влак през малка гара, но не може да ми кажеш че опциите държат само когато пазара е слабо волатилен
                                Тва е моето мнение по въпроса

Коментар

X