IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
    + това изпълнихме целта на битото флагче която е тук някъде 9780-9800 зоната
    Незнам Форексов, дали защото съм къс си мисля че 2-тества 1.9820 и се оказва доста силна съпротива и мисля че може да се срутва оттука вече...

Коментар

• + това изпълнихме целта на битото флагче която е тук някъде 9780-9800 зоната

Коментар

• това 9795 беше втори тест на бита трендлинийка а това не се случва често затова дръжте ръцете далеч от клавиатурите

Коментар

• Кабела си запази ъптренда много убедително

Коментар

• Имам чувството че пазарът ходи по някакво тънко въже
            и залита ту наляво ту надясно и трябва нещичко да го
            духне или подбутне и да видите тогава за какво става ...

Коментар

• забелязахте ли какъв кендъл е направил еур/швейк на дневна не знам как ще затворим ама аз ще чакам потвърждение за сел Освен това върхът съвпада точно със 161 фибо разширение . селл със стоп над максимума на предходния кендъл на 4Н

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Колеги евро/йена на 4 часа рисува evening star.Аз ще следя изкъсо и може да пробвам една къса.
                Успех на всички
                :lol: честито на печелившите

Коментар

• sell D/Y

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от doomsday
                    А ако каже МЯУ тогава незнам, шегувам се..да не се вържеш сега ПЛП
                    Ако каже МЯУ значи е настъпал котето..:lol:
                    Настъпах го обаче успях да хеджирам на нула .
                    Изчистих късата на нула .
                    След този номер на еврото обръщам пак .
                    Връщам се при биковете.
                    Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Няма да е никак логично кросовете с йената да продължат от тези нива нагоре!Ето, че първо японската, после европейските, а скоро и американските фондови пазари тръгват надолу.Е, какво спят още керитрейдърите?Ще има , навярно бързо разтоварване за шорт в кросовете с йената, а едни по-лоши от очакваните годишни отчети ( това вече се случва) ще подпрат лавината.Поне така звучи нормално, като развитие.

Коментар

• short EUR/USD ot pazarni niva. Uspeh na kasite

Коментар

• very close monitoring..
                          ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                            Айде, аз след малко наострям уши за пресконференцията..внимавайте за репликата: strong vigilance, ако я каже..кофти за нас късите
                            вървят залагания и за "closely monitor" = юни.... горното е за м. май....

Коментар

• След 20 мин. отново тръгваме нагоре в Е/$ спокойно

Коментар

• Айде, аз след малко наострям уши за пресконференцията..внимавайте за репликата: strong vigilance, ако я каже..кофти за нас късите
                                ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

Working...
                                X