IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FXLooSeR..
    Е, нали знаеш, че като се качат прекалено мн маймунки на един кло, той най-накрая се чупи Нали и маркетмейкърите трябва да си заработят тлъстите чекове, да им е** ****та мръсна
    ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
      Ето малко инфо..
      Опция в евро/долар на 1.3500 КО(за тези които не знаят, КО=knock out т.е. един удар и пада).Опцията пада днес в 17:00
      ne znachi tochno che pada. oznachava che se aktivira t.e. se izplanqva, ako ne vidim nikoga prez jivota na opciqta tova nivo to se plashta samo premiqta, no tova si go pishe i v wikipedia no tezi niva za opcii ne vinagi sa indikator, ponqkoga gi otvqva kato barz vlak na malka gara heheh...ako pazara e spokoen niskovolatilen togava moje da ima povechko suobrazqvane s tqh.
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

PLP..
        Нещо ми прозвуча доста притеснително твоя поуст, да не би нещата да отиват на зле?
        Ами може би има опит човека и знае
        че като се намятат всички в едната посока
        обикновено има номерца ала бала стопчета и такива неща

Коментар

• PLP..
          Нещо ми прозвуча доста притеснително твоя поуст, да не би нещата да отиват на зле?

Коментар

• Ето малко инфо..
            Опция в евро/долар на 1.3500 КО(за тези които не знаят, КО=knock out т.е. един удар и пада).Опцията пада днес в 17:00

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
              Първоначално изпратено от XY
              Аз пък вчера си купих малко Евра
              Незнам но на мен ми се струва много наивно и рисковано
              да се купуват евра сега... Защо ли ? Ами правя си някакви
              изводи мои си че всичко ми изглежда много нереално и
              нереалистично и че всеки момент може да гръмне да се
              обръща и тогава кво да ги правя тези дълги....
              Така е колега и според мен тези нива ако купи човек какво ще чака като предния връх е на 1.3660 - 2 фигури, а надолу нивата са много 1.2870 предното дъно и после има 1.25 по-надолу не искам да ги гледам и това май са си повечко фигури. Не знам как ги виждате тези 1.42++ само времето ще покаже дали съм прав

Коментар

• Pusnah sell stop na USD/JPY na 119.18, stop na 119.45 target 118.60 a moje i 118.32!

Pusnah i buy limit na GBP/USD na 1.9775 (koyto veche se zadeystva), stop 1.9745 , parvonachalna cel 1.9805, cel 2: 1.9860!

Uspeh na vsichki!

Коментар

• Колеги много сме на къси така че ще има ходене още нагоре още .Иаз съм къс за съжаление с много .

Коментар

• Han Krum..
                    Много хора тука ще кажат че е адски аматьорско да играеш без стопове.Но аз никога не слагам стопс(е има 3-4 случая в които слагам, но тогава си правя проби)Не мога да понеса да ми затваря сделки на загуба акаунта ми може да държи отклонения(не се хваля с това) и за тва не слагам стопс

Коментар

• Е как кво, затваряш ги
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                        Аз пък вчера си купих малко Евра
                        Незнам но на мен ми се струва много наивно и рисковано
                        да се купуват евра сега... Защо ли ? Ами правя си някакви
                        изводи мои си че всичко ми изглежда много нереално и
                        нереалистично и че всеки момент може да гръмне да се
                        обръща и тогава кво да ги правя тези дълги....

Коментар

• Да не се правя на много компетентен защото не съм ама стига му толкова на еврото каквото направи до сега му е достатъчно.Ако качи още до половин час това ще му е .После обръщаме на долу за корекция 5-6 фигури до 30 дни.Като обърне на горе УСД/Йена и почваме надолу.
                          А ето го...
                          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

Интересно ми е с коко какво става, щото поне до колкото пишеше бая се беше..нацъкал със селове дано да удържи
                            Ти пък той че ще удържи, обаче е неприятно за всеки, то и аз съм от по-долу селлнал, ама засега съм без стопове..

Коментар

• Аз пък вчера си купих малко Евра
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Интересно ми е с коко какво става, щото поне до колкото пишеше бая се беше..нацъкал със селове дано да удържи

Коментар

Working...
                                X