IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от doomsday
    Дами и господа
    селл на 1.3491..е па а дано да ме огрее я фаровете на товарния влак..я някоя слънчице
    Сложи си стопче над 1.3505,че иначе лошо.Приятелски съвет е това

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
      Първоначално изпратено от kritelin
      Много са критични тези нива..дано издържат съпротивите и при еврото и при кабела,че иначе отлитаме пак

трендо мрендовете остават много силни така че нашето хоби - да ги контрим, мисля да го оставя за демо, а демо нямам отдавна
      Аз този път отиграх и 2-те импулсчета по тренд-а :-) и мисля май да почивам вече,че взеха да ми се прокрадват налудничеви идеи да го контря от 1.35 като го стигнем ей сега :lol:

Коментар

• Дами и господа
        селл на 1.3491..е па а дано да ме огрее я фаровете на товарния влак..я някоя слънчице
        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от doomsday
          хехе вижте колко е забавно в евро/долар
          Все пак... явно продавача на нок-аут опцията излезе по-силен...

От тук е за продаване от всякъде, както планирах в началото на седмицата. Очаквам влакчето на ужасите в южна посока да потегли всеки момент...

на кабела по не му се ходи нагоре и може контри там - но и на теб ти е ясно че това са щуротии от н-та степен, еврото обаче е тъпо и упорито и не става за контра от текущитев нива нито на демо, нито на реал

сещам се само за един човек от форума, който дълго време натискаше на дълги евра по тренда - блябля, е и Караиванов де, но той винаги си е така :lol:

поздрави и лек ден

Коментар

• Facts..
            Опцията падна в 17:00 и наистина излезе по силен щото си я опази
            а движението към 1.35 започна след 17:00

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от doomsday

От тук е за продаване от всякъде, както планирах в началото на седмицата. Очаквам влакчето на ужасите в южна посока да потегли всеки момент...
              Тоже...

Коментар

• абе много забавно - един тренд 45 градуса като по учебник от Ганн, освен да купуваш до безобразие друго не може но като свърши златния тренд питай Бати Хоси какво е да държиш позиции на минус 20 фигури, които може и да му станат малко повече от минус 20 но световните трейдъри да не ги мислим заедно с гурутата че ме избива на смях

успешна търговия и русата

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday

Коментар

• хехе вижте колко е забавно в евро/долар

Коментар

• Айде от тука една дълга USD/JPY на демото
                      цел 15-20 пипса... Нали е демо какво да го правя ...

Коментар

• обърнете внимание на седмичната графика на еврото-седмицата е почти приключила така че утре е важно дали ще удържим високото затваряне, което вероятно ще продължи върлуващата болест "луда крава/бик" в двойката

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Много са критични тези нива..дано издържат съпротивите и при еврото и при кабела,че иначе отлитаме пак

трендо мрендовете остават много силни така че нашето хоби - да ги контрим, мисля да го оставя за демо, а демо нямам отдавна

Коментар

• Имам питане.
                            Иска ли някой да участва като слушател в теста на радиото?
                            Който желае да ми пише на л.с. за да му пратя линк.За момента не сме вързани към сървъра,така че мах. 2-3 човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                              + това изпълнихме целта на битото флагче която е тук някъде 9780-9800 зоната
                              Незнам Форексов, дали защото съм къс си мисля че 2-тества 1.9820 и се оказва доста силна съпротива и мисля че може да се срутва оттука вече...

така е - силна съпротива е и 9800 и 9820 но ситуацията засега не е много ясна - ако още 1-2 часови бара не успеят да бият 1.9800 то индикаторите много ще издивергират и ще трябва корекция

Коментар

• Много са критични тези нива..дано издържат съпротивите и при еврото и при кабела,че иначе отлитаме пак

Коментар

Working...
                                X