IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight, недей така.. ще се затриеш....а стоповете са си стопове....между другото ти нали не би купил някаква валута, която прави по-ниско ниво от 20.12.06.. изпада от канал...подминава някакво фибо..и затваря под 200-дневна....?

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Златото тръгна надолу, айде долара нагоре..
      струва ли ми се....или наистина времето е спряло....поправи ме ако греша. но имам чувството, че това го чета от около 10-15 дни непрекъснато......
      Струва ти се ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Златото тръгна надолу, айде долара нагоре..
        струва ли ми се....или наистина времето е спряло....поправи ме ако греша. но имам чувството, че това го чета от около 10-15 дни непрекъснато......

Коментар

• Re: .....

Първоначално изпратено от supertrader
          "Ще продължа друг път че отивам да пия " - Кой ти е учителя на този занаят? Друг занаят хвани изучи!
          :lol:

Коментар

• .....

"Ще продължа друг път че отивам да пия " - Кой ти е учителя на този занаят? Друг занаят хвани изучи!
            D.Y.F-091066

Коментар

• Май ще рейнджим сега.Аз за всеки случай отрких отново една малка позиция с къс швейцарец от тези нива и отивам вече да почивам.
              Лека вечер на всички

Коментар

• Някой мисли за форекса, живота и всичко останало

Здравейте колеги, от известно време си мисля някой неща за форекса и ми се искаше да ги споделя с вас. Това е кратко въведение на тема която може да развия по-късно а може и въобще да не пипна както и да е. Защо 90% от играчите на форекс губят ? Играта по принцип е трудна най-добрите знаят това в началото начинаещите го пренебрегват. Играта има прости правила. Но ние не ги спазваме защо ??? Защото противоречът на "нормалната" човешка логика. Какво имам в предвид ли ? Всички знаем че чувствата който владеята пазара са алчност и страх. Страх да не се загуби всичко което имаме и да не се пропуснат ползите. Алчност бързо да изкараме много пари. Професионалистите знаят че най-важното качество на трейдъра е търпението. Нека си представим една сделка какви са основните и параметри ? : Ниво на вход, (това е един от най-важните моменти. Каква е целта на входа максимално рано да се хване импулсна конфигурация в нашата посока), Ниво на стоп,(каква е целта на стоп-а ? Да предпази капитала ни и да ни покаже че грешим). Размер на позицията( как се смята ами просто знаем колко $ няма да ни заболи да загубим и знаем къде ни е стоп-а. ) Цел на позицията, (това е нивото на което ние сме изпълнили целите си с тази позиция). Сега къде са основните проблеми. Първо човек си мисли че е по-добър от останалите следователно се опитва да намери нещо различно да обаче форекс-а е игра на масите тоест тук човек трябва да следва тенденцията а не да се опитва да я промени. Само най-големите определят тенденциите и те продължават с години. Какви са нашите цели ? Да намерим печеливша тенденция или иначе казано модел на поведение на тълпата. Ако се вгледате в графиките ще видите много повтарящи се конфигурации. Кой са най-важните конфигурации ? Трендоподържащите защо защото на нас целта ни е да играем с тренда. Моментите в който се сменя тренда трябва да сме извън пазара. А кой конфигурации разпознавате най-добре ??? Трендобръщащите. Ще продължа друг път че отивам да пия
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• И кабеларката пое по стръмните ски писти..

Коментар

• Златото тръгна надолу, айде долара нагоре..

Коментар

• Първоначално изпратено от doomsday
                      kritelin...
                      както казах сутринта, играя без стопове(аматьорско нали? )..и имам бай от 1.3355, така юе нищо лошо няма
                      И аз играя без стопове.Ще видиш кое е лошо ако прескочим над 1.3505 и имаш къса.
                      Успех

Коментар

• Ако те е страх от рогата не си играй с бика
                        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Имаше някакво правило: "Никога не играй срещу тренда!!" Само дето и аз съм изостанал с една къса. Ще чакам някоя корекция. Няма начин! Дано се разходи до 1,3432.
                          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• kritelin...
                            както казах сутринта, играя без стопове(аматьорско нали? )..и имам бай от 1.3355, така юе нищо лошо няма
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• 10:51 1.3520 is the fibbonacci extension off the 1.3405 low. this is a logical spot for a high to be put in.

Коментар

• И какво си му е на Е/Д?? Вижте от дневна нагоре, какво устойчиво трендче си имаме! Проблема е кога ще спре? Май все на туй се надявахме(повечето от нас).
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X